Voor de Stage Entertainment Productie – Elisabeth in Concert is Tim Koldenhof Events in samenwerking met Shows & Events op zoek naar: jongens voor de rol van jonge Rudolf. Zij zoeken jongens in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar oud met een passie voor zingen en acteren

Periode

Houd er rekening mee dat je beschikbaar moet zijn in de periode van 8 t/m 24 juni, de data van de uitvoering. Tevens dien je beschikbaar te zijn in de weken voorafgaand voor repetities (data nader te bepalen).

Geïnteresseerden

Geïnteresseerden mogen een mail sturen met een duidelijke en recente portretfoto en een omschrijving van eventuele relevante ervaring sturen naar auditie@timkoldenhof.nl onder vermelding van ‘Audities Elisabeth’. Graag ook lengte en woonplaats vermelden bij je aanmelding.
De inschrijving dient vóór woensdag 18 april 2018 plaats te vinden. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt voor de auditieprocedure. De geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen voor de auditie met auditiemateriaal, datum, tijd en locatie. Alleen aanmeldingen van jongens in de hierboven genoemde leeftijdscategorie komen in aanmerking voor de selectie.

Elisabeth in concert

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sissi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama

Cast

ELISABETH
PIA DOUWES
DE DOOD
STANLEY BURLESON
FRANZ JOSEPH
JEROEN PHAFF
SOPHIE
DORIS BAATEN
RUDOLF
ADDO KRUIZINGA
ENSEMBLE
TON PEETERS
PAUL VAES
NICOLE HERMANS
RON BARENTS
ISABELLA SCHOLTE
GINA DE LAAT
MADELEINE SIE
MARIANNE VAN DER VEEKEN
SEBASTIANO ZAFARANA
MARCEL VISSCHER
LINDA HIBMA
JURGEN STEIN
MARGOT GISELLE
EIHLIN TEN HOOPEN
ROBBERT BESSELAAR
ROBERTO DE GROOT

Kijk voor meer informatie over Elisabeth in Concert op http://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/elisabeth/

 

Foto Roy Beusker