Binnenkort nemen de aanstromende talenten van De Nieuwe Lichting onze Instagram over. Deze talenten, waarvan u absoluut gaat horen, spelen hun voorstelling in diverse theaters en u kunt gaan kijken en vooral ook luisteren. Een aantal van hen zal te zien zijn in de komende musicalproducties.

Zij staan achtereen volgens in:

13 oktober  DeLaMar theater

8 november Theater de Stoep  

10 november Theaters Tilburg  

Vanwege het wegvallen van de afstudeervoorstellingen in het seizoen 2019-2020 en 2020-2021 presenteert Stichting NANOEK een muzikaal ‘Gesamtkunstwerk’. Afstudeerders van verschillende muziektheater- en musicaltheateropleidingen verenigen zich en laten met virtuoze brutaliteit zien wat ze in hun mars hebben. Zij tonen de diversiteit van het muziektheatergenre en zoeken daarin de mogelijkheden en grenzen op. Samen met reeds erkende talenten (o.a. Lucretia van der Vloot en Doris Baaten) bezingen zij een theatrale toekomst waarin ‘later al lang is begonnen’. De gastartiesten zullen per voorstelling verschillen waardoor elke avond opnieuw een verrassing is!

Pas afgestudeerden van verschillende muziek- en musicaltheater opleidingen (Fontys, ArtEZ, Lucia Marthas, Codarts) presenteren zich aan het publiek en het werkveld! Gezamenlijk tonen ze de diversiteit van het muziektheater genre in een montagevoorstelling waar verbeelding, ambacht en eigenheid leidend is.

Cast:

Melissa Lodder
Bas van Rijswijk
Nicole van Beest
Niels Gordijn
Sterre Verschoor
Lindy Zimmer
Merel Kappenburg
Judith Boesen
Jimi Hendrikse
Quinten de Smedt
Michael Muyderman
Iris Bakker
Noortje van Eijl
Sammy Uivel

Met gastartiesten afwisselend per avond: Renée van Wegberg, Sanne den Besten, Wart Kamps, Lucretia van der Vloot, Doris Baaten, Lisse Knaapen, Job Greuter, Dominique de Bont

Team:

Initiatiefnemers/productie: Dominique de Bont en Sterre Verschoor
Regie: Anouk Beugels
Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer en Marco Hoving
Choreografie: Daan Wijnands, Lucas Schilperoort
Dance captain: Sammy Uivel
Regie assistent: Suzanne Heijdra
Vocal coaching: Marco Hoving, Jack Breikers, Ivar Costenoble
Uitvoerend producent: Daniëlle Kersten
Beelden: Studio Rik Versteeg