Voor wie niet genoeg kon krijgen van de nieuwe muziek uit de musical MELK is er goed nieuws: een selectie van de nummers staat vanaf nu op Spotify! Componist Charlotte Dommershausen (genomineerd voor Beste Muziek en Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor MELK) dook samen met YAN (werkte o.a. met Wende en Ellen ten Damme) en de cast de studio in. Beluister het album hier.

In het najaar toerde de gloednieuwe voorstelling MELK, een motherfokking musical, door Nederland. Met maar liefst 9 musical awards nominaties op zak bracht nieuwe producent NANOEK weer een echte brave new musical naar de theaters.

MELK 

MELK is een musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap.

MELK laat je wiegen op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief nieuw musicaltalent.
Een ‘motherfokking’ musicalalbum voor iedereen: want zit er niet beetje moeder in ons allemaal?

Over NANOEK

NANOEK, de producent van brave new musicals, werd bejubeld in de pers en is meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlands musicalgenre. De musical MELK, die in najaar 2023 door heel Nederland te zien was, is genomineerd voor 9 Musical Awards.

Foto: Lisa Janssen