Musicalgroep Utrecht zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor onze nieuwe musicalproductie ‘9 to 5’. De inschrijftermijn is verlengd tot 30 juli. De audities zullen plaatsvinden op dinsdagavond 6 september en woensdagavond 7 september.

De musical ‘9 to 5’ is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980 met de muziek en liedteksten van Dolly Parton. Het verhaal is geschreven door Patricia Resnick. In deze komische musical besluiten drie tot het uiterste gedreven vrouwelijke medewerkers op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën zouden ze hem een schop willen verkopen. Omdat dit uiteraard niet kan besluiten ze het anders aan te pakken. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn.

Onder leiding van creatives Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen zal Musicalgroep Utrecht vanaf september 2022 t/m mei 2023 elke woensdagavond (20:00-22:30) repeteren om een eigentijdse bewerking van deze productie op de planken te brengen. De uitvoeringen zullen plaatsvinden van 8-11 juni 2023 in Utrecht.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onze website www.musicalgroeputrecht.nl/audities

Over Musicalgroep Utrecht

Musicalgroep Utrecht brengt sinds 2008 muziektheater in de vorm van nieuwe producties of eigenzinnige bewerkingen van bestaande theaterstukken met nieuwe muziekkeuzes. Dit met enthousiaste en bevlogen amateur zangers en acteurs onder begeleiding van een professionele creatief team.