In gesprek met Robin van den Akker

Op 7 april hebben we met Robin, onze vaste columnist afgesproken voor een interview. Lees verder en bekijk de fragmenten.

Suzan Seegers vertelt over......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzan Seegers is een van de vaste columnisten van musicalsites.nl. Deze alleskunner is een van de hoofdrolspelers in de voorstelling  “Sonneveld voor altijd” die de laatste voorstelling achter de rug heeft. Ik sprak met haar in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Als ik de foyer binnen kom zit Suzan net even haar mail te controleren en na een hartelijke begroeting zoeken we een plekje voor ons gesprek. Suzan heeft net gegeten dus steken we meteen van wal, voor de soundcheck gedaan moet worden.

Lees meer...

Droomvlucht de musical. Het interview met Daan Wijnands.

Daan Wijnands is Nederlands acteur, danser en choreograaf. Hij speelde in de musicals West Side Story, Anatevka en Chicago. Na de speelperiode van Chicago in Nederland, was Daan gedurende een jaar te zien in de productie Chicago op West-End, Londen. Bij terugkeer in Nederland verleende hij zijn medewerking aan 3 Musketiers, Musicals In Ahoy’, Crazy For You en Simone, Songs From The Heart.

Als choreograaf was Daan verantwoordelijk voor de choreografie/staging bij Jesus Christ Superstar, Aan het einde van de Regenboog, The Last Five Years, Opening van de Betuwelijn, Plien en Bianca, Paul de Leeuw in Symphonica in Rosso 2007, Simone, Songs From The Heart, Sunset Boulevard, JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Foeksia de Miniheks, Urinetown en Disney Musical Sing-a-Long. Verder assisteerde hij als choreograaf bij Musicals in Ahoy 2006, Winxclub, Chess (Oslo), Ciske de Rat- de musical en High School Musical en bij de televisieprogramma’s Wie wordt Tarzan en Musical Awards Gala 2007, 2008 en 2009. Momenteel werkt hij als choreograaf bij Droomvlucht, de musical. We spreken hem twee dagen voor de première.

daan wijnands

Lees meer...