Gezellige nominatielunch

In Vondel CS vond vandaag de traditionele nominatielunch plaats. De meeste genomineerden waren aanwezig en poseerden geduldig voor de massaal toegestroomde pers.

Nominatielunch 2015 3

Lees meer...

Chez Brood: een eerbetoon aan Nederlands grootste rock ‘n’ roll-legende

"Herman Brood wilde nooit vergeten worden", zegt dochter Lola Brood donderdagochtend tijdens de perspresentatie van Chez Brood. In poppodium Paradiso te Amsterdam presenteerde Frank van der Lende (bekend van 3FM) de door Bos Theaterproducties geproduceerde oeuvre voorstelling.

Chez Brood presentatie 2 foto Raymond van Olphen

Lees meer...

Pippin: als je weet hoe je moet lachen, moét je hier heen!

En daarmee zijn alle mogelijke antwoorden op de vraag: waarom moeten we naar Pippin, meteen gedekt.
We zijn te gast bij theater Carré waar (een vertegenwoordiging van) de cast van Pippin the musical een preview geeft in een intieme sfeer in de Oranje Foyer van het theater.

G performing

Lees meer...

Er is er één jarig hoera hoera….

De zon schijnt door de vele ramen van het Maaspodium in Rotterdam als ik plaatsneem aan mijn tafeltje en een heerlijk kopje thee ingeschonken krijg van Aimée Mars. In het midden van de ruimte, die normaliter dienst doet als bar en foyer, staat een grote tafel met daarop verschillend servies en hapjes, aan schattige kopjes hangen kaartjes met "drink me" en de soesjes op het plateau spreken voor zich.

A5 Alice in Wonderland Maas theater en dans Noa Verhofstad

Lees meer...

The Christmasshow: Familiekerstspektakel waar een hart in zit

'Dat mist nog in ons portfolio van evenementen voor een grote doelgroep', aldus Sjoerd van Schooten van RTL live Entertainment. 'Een echt familiespektakel'. In New York werd inspiratie opgedaan in het Radio City Theater waar traditiegetrouw jaarlijks het English Christmas Spectacular werd opgevoerd. 'Dat willen wij ook in Nederland'. Uiteindelijk zijn er nu 5 shows gepland op 26 en 27 december aanstaande in het Ziggodome. 'The Christmasshow' werd vandaag getoond aan de (in grote getale) aanwezige pers.

The Christmas Show 10

Lees meer...

Familiemusical de Klokkenluider van de Notre Dame

De Klokkeluider van de Notre Dame komt binnenkort in de Nederlandse theaters. Victor Hugo schreef het verhaal in 1831 en speelt zich af in Parijs in 1482. Een verhaal dat ook van alle tijden is aangezien de ingredienten pesten, eenzaamheid, onbereikbare liefde, zigeuners en hekserij ook nog in deze tijd nog steeds de kop opsteken.

Klokkenluider van de notre dame 08

Lees meer...

Perspresentatie Beauty and the Beast

Vanaf 3 december is de musical Beauty and the Beast weer te zien in Nederland. De regie ligt in handen van Glenn Casale en de muziek is geschreven door Alan Menken. 

Beauty and the Beast eerste repetitie 11

Lees meer...

Grease al 100.000 keer een hit!

Vandaag stond de cast van Grease in de stadsschouwburg van Almere. Dat het een bijzondere avond zou worden, wist de cast op dat moment nog niet.

IMG 9229 3

Lees meer...

Raak! En de magische schoentjes mikt in de roos!

En dat is eigenlijk het enige cliché dat past bij deze theatershow. Want al zouden de drie meiden Daan, Roos en Sharon bij het eerste nummer het cliché K3-beeld kunnen oproepen, niets is minder waar. Het eigen individuele karakter van ieder komt al snel naar voren. Daan is de vrolijke noot, de spring in het veld, Roos het poppetje, het dromerige prinsesje en Sharon de slimme serieuze van de drie.

DSC 2353

Lees meer...

Cast 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' bekend

Wie speelt er mee in de leukste sprookjesmusical van het land? Met Anne Van Opstal als Sneeuwwitje en Thomas Van Goethem in de rol van de jager, presenteerde Music Hall reeds het gedroomde sprookjeskoppel van de familiemusical 'Sneeuwwitje'. Wie er in de huid van de ijdele stiefmoeder kruipt en wie de scepter zwaait als koning, werd gisteren duidelijk in Capitole Gent. De spiegel onthulde al z'n geheimen...en daar zat één grote verrassing bij!

sneeuwwitjegroep650x340

Lees meer...

Een kijkje in de keuken bij Suske en Wiske

Het was dinsdag een bijzonder moment voor de castleden van de nieuwe familievoorstelling 'Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron. Leen Vandersteen, dochter van de bedenker van Suske en Wiske ,Willy Vandersteen, bracht een bezoek aan de cast die druk bezig is met de laatste repetities voor de première op zaterdag 24 oktober in Bergen op Zoom. Daarnaast mocht de pers de eerste 20 minuten van de voorstelling fotograferen.

Suske en Wiske doorloop 17

Lees meer...