Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Grease al 100.000 keer een hit!

Vandaag stond de cast van Grease in de stadsschouwburg van Almere. Dat het een bijzondere avond zou worden, wist de cast op dat moment nog niet.

IMG 9229 3

Lees meer...

Raak! En de magische schoentjes mikt in de roos!

En dat is eigenlijk het enige cliché dat past bij deze theatershow. Want al zouden de drie meiden Daan, Roos en Sharon bij het eerste nummer het cliché K3-beeld kunnen oproepen, niets is minder waar. Het eigen individuele karakter van ieder komt al snel naar voren. Daan is de vrolijke noot, de spring in het veld, Roos het poppetje, het dromerige prinsesje en Sharon de slimme serieuze van de drie.

DSC 2353

Lees meer...

Cast 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' bekend

Wie speelt er mee in de leukste sprookjesmusical van het land? Met Anne Van Opstal als Sneeuwwitje en Thomas Van Goethem in de rol van de jager, presenteerde Music Hall reeds het gedroomde sprookjeskoppel van de familiemusical 'Sneeuwwitje'. Wie er in de huid van de ijdele stiefmoeder kruipt en wie de scepter zwaait als koning, werd gisteren duidelijk in Capitole Gent. De spiegel onthulde al z'n geheimen...en daar zat één grote verrassing bij!

sneeuwwitjegroep650x340

Lees meer...

Een kijkje in de keuken bij Suske en Wiske

Het was dinsdag een bijzonder moment voor de castleden van de nieuwe familievoorstelling 'Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron. Leen Vandersteen, dochter van de bedenker van Suske en Wiske ,Willy Vandersteen, bracht een bezoek aan de cast die druk bezig is met de laatste repetities voor de première op zaterdag 24 oktober in Bergen op Zoom. Daarnaast mocht de pers de eerste 20 minuten van de voorstelling fotograferen.

Suske en Wiske doorloop 17

Lees meer...

Voorstelling Amandla! Mandela belicht menselijke kant

Bos Theaterproducties en het DeLaMar Theater komt met een geheel vernieuwde voorstelling over Nelson Mandela: Amandla! Mandela. Vandaag vond de perspresentatie van de vernieuwde musical plaats in het DeLaMar Theater te Amsterdam die vanaf februari 2016 speelt. Met regie en tekst door Koen van Dijk, muziek van Paul de Munnik en Kenneth Herdigein als Nelson Mandela.

Amandla Mandela foto Jeanne Rutgers 16

Lees meer...

Sitzprobe "Lelies in Symfonie"

Vijf Vlaamse Musicalprijzen. Wegens constant uitverkochte zalen in 2011-2012 een reprise dit jaar in Vlaanderen én Nederland.Hoe vier je het succes van zo'n productie?

lelies symfonie kl

Lees meer...

Willem Ruis: Als je leven zelf een show wordt

Willem Ruis was een vernieuwende en energieke presentator die op 41 jarige leeftijd overleed. Janke Dekkers Producties brengt vanaf november een voorstelling over Willem Ruis in het theater.

Willem Ruis presentatie 14

Lees meer...

Help! Ik wil beroemd worden…

Het Cinekidfestival in Amsterdam was vandaag omgeving voor de presentatie van het boek 'help ik (mijn kind) wil beroemd worden'. Presentatie was in handen van Alexandra Alphenaar. Zelf actrice; uit een tijd dat ik wenste dat zo'n boek er was, ik had geen idee', aldus Alexandra.

foto 5 2 1

Lees meer...

Een bijzondere high tea met de hoofdrolspelers van Beauty and the Beast

Het verhaal kennen we al van de Disneyklassieker. Belle komt terecht in het kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest. Gesteund door het personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Beauty and the Beast hight tea 3

Lees meer...

Musicals in Concert lunch

Gisteren vond er een perslunch plaats ter gelegenheid van Musicals in Concert. Op 13 en 14 november zal de tweede editie van dit grote evenement plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na een succesvolle eerste editie heeft Maurice Wijnen zeer veel zin in een nieuwe editie. Deze keer zal Musicals in Concert vertelt worden vanuit het perspectief van een meisje wat haar eerste stappen maakt op Broadway.

Musicals in Concert lunch Marloes Romeijn 21

Lees meer...

Ruth Jacott; terug van nooit weggeweest

'Ik ben er altijd gewoon geweest, alleen niet in de theaters. Dat vind ik nu wel weer tijd worden.'

Ruth Jacott 12

Lees meer...