Perspresentatie Wicked spectaculair

Op dinsdag 11 oktober betrokken de cast en crew van Wicked hun nieuwe huis, het Circustheater in Scheveningen. 's Morgens vroeg waren ze gearriveerd en na een kijkje bij het decor en de kostuums werd er druk gerepeteerd. 

Lees meer...

Perspresentatie Ramses

In 1964 richtte Ramses Shaffy het Shaffy Chantant op, een theatergezelschap waarin talentvolle jongeren als Liesbeth List en Louis van Dijk naam zullen maken. In het Amsterdamse Miranda Paviljoen worden gedichten voorgedragen en veel chansons gezongen. Op die plek vond vandaag de perspresentatie plaats van “Ramses”.

Lees meer...

Perspresentatie Klein Duimpje

Van Hoorne Theaterproducties presenteerde donderdag 29 september de nieuwe familievoorstelling “Klein Duimpje”. Na een welkomstwoord van Michael van Hoorne liet de cast drie scènes zien. Na de sprookjes Roodkapje, Hans & Grietje en De Gelaarsde Kat brengt Van Hoorne Theaterproducties komend theaterseizoen het bekende verhaal van Klein Duimpje tot leven in een muzikale en humorvolle theatervoorstelling voor kinderen en hun (groot)ouders.

Lees meer...

Geslaagde eerste repetitie Oorlogsgeheimen

Na de musical Achtste-groepers huilen niet, komt nu een andere bestseller van Jacques Vriens in het theater: Oorlogsgeheimen. De muziektheatervoorstelling gaat over geheimen, helden en angsten. Over vriendschap, liefde en herinneringen.

oorlogsgeheimen-41 

Lees meer...

De Producers veelbelovend

In Dutch Studio’s&Catering te Amsterdam vond vandaag de perspresentatie plaats van “De Producers”. Na een welkomstwoord van producent Mark Vijn liet de cast twee scènes uit de musical zien en dit voorproefje smaakt naar meer. De hoofdrollen worden gespeeld door Johnny Kraaijkamp Jr., Noortje Herlaar, Dick van den Toorn, Joey Schalker, Marcel Jonker en Jeremy Baker.

producers presentatie-24

Lees meer...

Preview Daddy Cool

In theater de Lampegiet in Veenendaal kregen we een exclusieve preview van Daddy Cool. Terwijl de cast nog druk in de weer is met doorlopen en try-outs namen zij de moeite om vier scenes te tonen aan de pers. De musical wordt een musical met adembenemende dance battle’s in de stijl van het nieuwe RTL programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Ook het decor is anders dan normaal gesproken. Er zijn weinig decorstukken, maar er wordt op spectaculaire manier gebruik gemaakt van een led-wand.

Lees meer...

Kantje Boord presentatie

Rick Engelkes presenteerde de cast van de gloednieuwe komedie Kantje Boord op de Hiswa te water 2011 en Jon van Eerd en Mike Weerts zorgden letterlijk voor een spetterende start van de repetities.

Lees meer...

Perspresentatie De bende van de Korenwolf

Musicalsites was bij de perspresentatie van de nieuwe familiemusical De Bende Van De Korenwolf, het geheim van de zoenende gasten. Eén van Nederlands bekendste kinderboekenschrijvers, Jacques Vriens, en RTL Ontbijtnieuwspresentatrice en theatermaakster in hart en nieren, Femke Wolthuis, zijn verantwoordelijk voor het script.

_dsc0144

Lees meer...

When Harry met Sally presentatie

In de Meervaart in Amsterdam vond de perspresentatie plaats van “When Harry met Sally”. De film “When Harry met Sally” uit 1989 met Meg Ryan en Billy Crystal is één van de meest geliefde romantische filmkomedies aller tijden. Isa Hoes en Daniel Boissevain treden in hun voetsporen in een toneelversie van dit humoristische commentaar op vriendschap, relaties en andere liefdesongemakken uit de moderne tijd.

Lees meer...

Repetities WWRY Antwerpen

Afgelopen zaterdag was Musicalsites nog bij de allerlaatste We Will Rock You in het Beatrixtheater in Utrecht. Vandaag mochten we repetities bijwonen in de Stadsschouwburg in Antwerpen waar de musical vanaf 25 augustus te zien zal zijn.
Vlamingen Tim Driesen (Galileo), Goele De Raedt (Killer Queen) en Karel Deruwe (DJ) gaan samen met de Nederlanders Marjolein Teepen (Scaramouche), Paul Donkers (Khashoggi), Martin van der Starre (Brit) en Floortje Smit (Ozzy) de hoofdrollen vertolken in de Vlaamse versie van de rockshow. Ook een groot deel van het ensemble verhuisde mee naar Antwerpen. Nieuw in het ensemble zijn in ieder geval Golda Doof en Willemijn de Vries.

Lees meer...

Kaartverkoop Wicked gestart

Donderdag 14 juli openden Chantal Janzen, Jim, Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk en Pamela Teves officieel de kaartverkoop van de musical Wicked in Pathé City in Amsterdam.

wickedclip 14072011 10

Lees meer...