Westend en Westend Junior treden samen op tijdens Hoornse Stadsfeesten

Inmiddels traditiegetrouw opent musicalvereniging Westend het zaterdagmiddagprogramma van de Hoornse Stadsfeesten op de Roode Steen. Dit jaar doen zij dit voor het eerst samen met de jongeren van Westend Junior. Geniet van een selectie van liedjes uit de prachtige musicals Zorro, Oliver! en Aladdin Jr.

westend

Na succesvolle voorstellingen als Ciske de Rat, Petticoat en Zorro, staat musicalvereniging Westend op 25 en 26 november in Schouwburg Het Park met Oliver!, het bekende verhaal van Charles Dickens over de Londense weesjongen Oliver Twist. Na aanvaringen met de stafleden van het weeshuis komt Oliver op straat terecht en wordt hij lid van de zakkenrollersbende van Fagin. Al snel raakt Oliver in de problemen en brengt hij niet alleen zichzelf, maar ook anderen in gevaar. Tijdens de Hoornse Stadsfeesten zal Westend prachtige liedjes uit Oliver! ten gehore brengen, evenals een aantal nummers uit hun productie van vorig jaar: Zorro.

IMG 7125

Dit jaar treedt Westend tijdens de Hoornse Stadsfeesten voor het eerst samen op met de jongeren van Westend Junior. Westend Junior is in 2015 opgericht om jongeren met een leeftijd tussen de 9 en 15 jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld in de regio Hoorn en omstreken. Na Kruistocht in Spijkerbroek (2015) en Annie Jr. (2016) hebben zij vorige maand Aladdin Jr. gespeeld. Tijdens de Hoornse Stadsfeesten zullen de Westend-junioren enkele spectaculaire nummers uit deze show presenteren. Dus kom genieten van dit mooie musicaloptreden tijdens de Hoornse Stadsfeesten, op zaterdagmiddag 17 juni om 14.00 uur op de Roode Steen in Hoorn.
Westend en Westend Junior met Zorro, Oliver! en Aladdin Jr. tijdens de Hoornse Stadsfeesten. Te zien op zaterdagmiddag 17 juni om 14.00 uur op de Roode Steen in Hoorn. Volg Westend ook op Facebook of via www.westendhoorn.nl!