Maak kans op twee kaarten voor de musicalfilm "De Zevende Hemel"

"De zevende Hemel" gaat over een vrouw (Henriëtte Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Huub Stapel) en kinderen met partners (Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Rubben Van der Meer, Thomas Acda en Tjitske Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor deze musicalfilm "De Zevende Hemel"? Lees dan snel verder!!

de zevende hemel 43008884 ps 1 s high

Noortje Herlaar maakt onderdeel uit van deze cast. In welke musical speelde zij haar hoofdrol. Weet jij het antwoord? Stuur dan uiterlijk 15 november 2016 de oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht.

De tweede stap is dat je onze pagina liked op Facebook. Klik hier voor de link en like onze pagina. Ben je meteen op de hoogte van al het nieuws.

Agnes van God.jpg foto Rob Bakker 15

De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.