Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Masterclass Pia Douwes voor cast ‘Dogfight’

Het theaterseizoen loopt op zijn einde, maar in het M-Lab wordt nog druk gerepeteerd voor een voorstelling die half juni te zien is in het theater in Amsterdam Noord. De cast, bestaande uit alleen maar derde- en vierdejaars studenten van de verschillende muziektheateropleidingen in Nederland, is al enige tijd bezig met de repetities van de musical 'Dogfight.' Dit repetitieproces bevatte ook een masterclass van iemand uit het vak, die de cast op 28 mei kreeg van niemand minder dan Pia Douwes.

Dogfight repetitie 28

Lees meer...

Kijken bij de repetities van de musical Midzomernacht

William Shakespeare schreef zijn komedie Een Midzomernachtsdroom in 1600. Niet alleen is het toneelstuk vele malen opgevoerd, ook heeft het geleid tot talloze speelfilms, romans, televisiebewerkingen, opera's en musicals. De derdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie maken voor hun eindejaarsvoorstelling een eigen bewerking en wij namen vanmorgen een kijkje bij de repetities.

Midzomernacht repetitie 34

Lees meer...

Spelen met Klei

Gerrie van der Klei, een theatervedette die al meer dan vijftig jaar in het vak zit. Een zeer bijzondere prestatie die zich uitstekend leent voor een nieuwe voorstelling. 'Spelen met Klei' is een voorstelling gemaakt voor en door Gerrie van der Klei.

Spelen20met20Klei 4

Lees meer...

Naar het circus met Janke Dekker Producties

In de circustent van Magic Circus vond vanmorgen de perspresentatie plaats van Janke Dekker Producties. Voor het eerst zullen er maar liefst drie producties in een seizoen te zien zijn. De Sterrenshow van Willem Ruis werd vanuit een circustent van 80 bij 44 meter uitgezonden, vandaar dat er gekozen was voor een circustent.

Janke Dekker producties presentatie 25

Lees meer...

In het web van The Kiss of The Spiderwoman

De perspresentatie van Kiss of the Spider Woman begon vandaag op een nog niet zo bekende locatie; Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. 

Kiss of the Spider Woman 7

Lees meer...

Geslaagde vooruitblik van DommelGraaf en Cornelissen

Vandaag presenteerde theaterproducent DommelGraaf en Cornelissen het programma voor het komende theaterseizoen in theater De Meervaart in Amsterdam. Het komende seizoen worden vier voorstellingen door hen op de planken gebracht. Nonsens, Douze Points, Twelve Points, Fatal Attraction  en Meisje met het rode haar. Verschillende soorten voorstellingen volgend jaar in het theater.

DommelGraaf en Cornelissen presentatie 63

Lees meer...

Veelbelovende preview Douze Points, Twelve Points

Op hoog niveau ( Skylounge van het Hilton hotel ) vond vanmiddag de boekpresentatie plaats van Het Grote Songfestival boek. De hoofdreden waarom wij kwamen was echter een optreden van het theaterconcert Douze Points, Twelve Points van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

Douze Points Twelve Points Songfestival Boek 1

Lees meer...

Sterrencast voor nieuwe musical Grease

Naast Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch en René van Kooten spelen ook Tommie Christiaan en Mylène D'Anjou een rol in de nieuwe musical Grease. Tommie zal de rol van Kenickie spelen, de beste vriend van Danny. Mylène speelt Miss Lynch, de directrice van Rydell Highschool. Dit heeft algemeen directeur en producent Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland vandaag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie.

Grease presentatie foto Rob Bakker 5

Lees meer...

Gillende gitaren bij Ghost Rockers

Fontys was al eerder hofleverancier bij Princessia. En ook bij Ghost Rockers zijn de studenten van Fontys goed vertegenwoordigd, maar liefst drie van de hoofdrolspelers studeren in Tilburg. Reden genoeg om vandaag af te reizen naar Het Ketelhuis in Amsterdam.

Ghost Rockers 1

Lees meer...

Presentatie Vive La France: En route door het land van de chansons

De afgelopen jaren bracht DommelGraaf en Cornelissen al avondvullende shows met louter muziek zoals Nederland Muziekland en Meezingen met Volendam. Volgend seizoen brengen zij een ode aan zestig jaar Eurovisie Songfestival, maar dit jaar zijn eerst de Franse chansons aan de beurt.

Viva La France presentatie-41

Lees meer...

Lelies 2.0 gaat van start

Vandaag vond de eerste repetitie plaats van de musical Lelies in het Fakkeltheater in Antwerpen. Het gaat hier om een herneming van de oorspronkelijke productie uit 2011. In deze versie van deze musical hebben creatives Sam Verhoeven en Alard Blom een aantal veranderingen doorgevoerd maar is de cast vrijwel ongewijzigd gebleven. Twee nieuwe namen prijken op de affiche: Ivo Chundro en Floris Devooght.

IMG 0637

Lees meer...