Cast Harrie en Eva bekend gemaakt

Op woensdagavond 5 april paste Harrie op de kleintjes in Amersfoort en het werd een dolle boel zoals het Jon van Eerd betaamt. Deze voorstelling werd geheel gefilmd vanwege de uitgave van de dvd. Om het geluid te kunnen testen, werd het publiek gevraagd even te applaudisseren en uiteraard werd dit verzoek grif ingewilligd, waarmee de toon van de avond gelijk gezet werd. Tevens is dit een van de laatste voorstellingen van ‘Harrie let op de kleintjes’.

Bekendmaking Harrie en Eva 12

Na afloop van de voorstelling vroeg Jon van Eerd nog even te blijven zitten vanwege een ‘verrassing’. Hij onthulde de naam van de nieuwe voorstelling: Harrie en Eva. Er werd een klein stukje van de trailer getoond en dat beloofd weer veel vermaak en pret voor het publiek dat deze voorstelling gaat zien!! De ‘oude cast’ heeft het stokje, in dit geval de H van Harrie, overgedragen aan de nieuwe cast.

Bekendmaking Harrie en Eva 8

Die cast bestaat uit: uiteraard Jon van Eerd, daarnaast wederom Margot Dames ( Zadelpijn en ander damesleed, Harrie let op de kleintjes), inmiddels een ervaren tegenspeelster van Jon. Verder Mouna Goeman Borgesius (Toen was geluk heel gewoon, Dokter Tinus, Mouna’s keuken) en Rosalie de Jong (De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en Rocky, in Duitsland) en tot slot Karel Simons (Saturday Night Fever, Rent).

Bekendmaking Harrie en Eva 19

Over de inhoud van het verhaal werd nog wat geheimzinnig gefluisterd en geen van de acteurs kon zeggen welke rol ze gingen spelen. Maar met Jon van Eerd en zijn collega’s zijn we in ieder geval verzekerd van een avondje lachen in het theater! Vanaf oktober te zien in een theater bij u in de buurt: Harrie en Eva!!

www.pretpakhuis.nl

Voor de fotoreportage klikt u hier. 

Wilma van der Werf