Win twee kaarten voor Chaplin, de musical

Musicalsites.nl heeft 2 x 2 kaarten voor Chaplin de Musical ter beschikking voor de winnaars van deze prijsvraag. Lees snel verder wat je moet doen voor twee kaarten voor deze unieke musical.

chaplin de musical 765x510

Chaplin de musical speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel als een zegen als een vloek blijkt. We volgen Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is.

Zijn levensverhaal is complex en intrigerend, vol dramatische momenten. Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie maar ook de grote menselijkheid van een van de grootste genieën van de 20e eeuw.

De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor sleepte zowat de meest begeerde rol van het komende theater- en musicalseizoen in de wacht en zal de rol van Charlie Chaplin vertolken. Hij vervoegt hiermee een cast die barst van de kwaliteit.

Kaarten
De kaarten zijn geldig voor de voorstelling van donderdag 29 december 2016 15.00 in Het RAI-Theater in Amsterdam.

Wat moet je doen?
Het enige dat je moet doen is onze Facebook-pagina liken en een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van jouw adres en Facebook naam voor uiterlijk 15 december. Klik hier om de onze pagina te liken.

Meer informatie? Klik hier voor meer infortmatie over deze musical.