Ganesha vertelt het verhaal van twee vriendinnen, Karin en Margreet, die samen door India reizen en daar geconfronteerd worden met hun emotionele bagage. Het stuk bespreekt thema’s als liefde, vriendschap, acceptatie, rouwverwerking, verlies en afscheid en wordt verteld door Ganesha, de Hindoegod van de reizigers. Van 22 tot en met 26 juni is de indrukwekkende voorstelling ‘Ganesha’ exclusief te zien in De Gelderlandfabriek in Culemborg.

 “Ganesha is een ontroerende en herkenbare voorstelling die zeker de moeite waard is om te zien. Het is een verhaal over universele thema’s als vriendschap, acceptatie en rouwverwerking, verteld vanuit een uniek perspectief. Bezoekers zullen zich kunnen laten meevoeren door de emoties en inzichten die ‘Ganesha’ biedt.”, aldus Marleen van der Loo van Stichting Theater.

 De voorstelling is gebaseerd op het toneelstuk ‘A Perfect Ganesh’ van Terrence McNally en wordt gespeeld door Maaike Widdershoven (Margreet), Marleen van der Loo (Karin), Jeroen Phaff (Ganesha) en Alexander Boone (De andere man).

 Over Ganesha

Margreet en Karin zijn twee totaal verschillende vrouwen die besluiten om niet naar het gebruikelijke Spanje op vakantie te gaan, maar om iets meer van de wereld te zien. Tijdens hun reis worden ze door Ganesha begeleid en ervaren ze samen herinneringen, angsten, geheimen en gevoelens. De god biedt hulp, geeft commentaar, confronteert, choqueert, troost en heeft lief. In alles wat ze ondernemen weten ze zich gesteund door dit personage, dat steeds in een andere hoedanigheid in het verhaal opduikt.

Voor meer informatie en tickets zie: www.ganesha-musical.nl