Stichting Theater En Musical Producties (STEMP) heeft audities voor ‘3 Musketiers de Musical’ uitgeschreven. Deze zullen dit jaar plaatvinden op zondag 24 september, zondag 1 oktober en op woensdagavond 4 oktober.

Voor de cast van ‘3 Musketiers’ is STEMP weer op zoek naar nieuw musicaltalent. Iedereen die goed kan zingen, acteren en dansen, wordt uitgenodigd zich in te schrijven voor de audities. Dat kan via de website van STEMP (www.stichtingstemp.nl). Op deze website staat ook een beschrijving van de rollen waarvoor auditie gedaan kan worden. Naast een aantal interessante hoofdrollen worden ook een groot aantal ensemble-leden geselecteerd.

Tijdens de auditie word je op piano begeleid door onze repetitor Niels van Asseldonk. Onder leiding van regisseur/choreograaf André de Jong en dancecaptain Fleur van Heugten wordt er geacteerd en gedanst. Muzikaal leider Stijn Rutten en zangcoach Inge van Asseldonk maken het creatief team van STEMP compleet.

De musical 3 Musketiers is de zesde grote productie na een reeks succesvolle musicals in de afgelopen jaren. Na Oliver, Shrek, Joseph, Scrooge en The Sound Of Music legt STEMP de lat weer een tikje hoger. Een hele spectaculaire productie met geweldige livemuziek, zang en dans. Dus, heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in voor de audities van ‘3 Musketiers’.