Gisteren zongen Willemijn Verkaik, Linda Verstraten, Yoran de Bont en Steven Roox in Theater De Stoep hun concert ‘Autumn Nights’.

Autumn Nights

De cast is om door een ringetje te halen. Willemijn Verkaik die al vele successen heeft behaald en te zien was in o.a. Bath ouf of Hell, Ghost  en natuurlijk Wicked en binnenkort weer te zien is in de musical Annie. Deze avond schitterde ze in dit concert. Wij spraken vooraf met haar.

 

Linda Verstraten die ook in vele producties heeft gestaan zoals Tarzan, Op Hoop van Zegen en Kinky Boots. Yoran de Bont die in producties zoals Evita, My Fair Lady en Grease heeft geschitterd. Steven Roox is de organisator van deze concerten onder de naam Roox Live en speelde recentelijk in Anastasia maar stond ook in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom en Peter Pan.

Muzikale begeleiding

Stef de Hond pianist en vaste begeleider van Roel van Velzen, Paul de Leeuw en Tim Akkerman begeleidde het concert op de vleugel die hij één maal afstond aan Steven Roox tijdens het nummer ‘Piano Man’. Een geweldig nummer van Billy Joël.

Intieme sfeer

Het is een groot gemis dat de zalen niet gevuld kunnen worden maar deze cast zorgde ervoor dat er een mooie intieme sfeer ontstond in het mooie theater De Stoep in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam.

Diverse nummers uit musicals kwamen voorbij en ook popsongs werden gebracht. Het publiek mocht ook een nummer uitkiezen dat Willemijn Verkaik zou zingen tijdens dit concert. Het zal niemand verbazen dat dat Defiying Gravety uit de musical Wicked was.

De verrassing van de avond waren alle meisjes die in de musical Anastasia de rol speelde van de jonge Anastasia en het nummer ‘Straks ben ik Groot’ (When I grow up) brachten wat het publiek duidelijk vertederde en ontvingen een groot applaus.

Als er een paar dingen duidelijk waren is dat er veel mensen naar het theater waren gegaan waarvoor het de eerste keer was tijdens Corona dat men het theater bezocht en men vrolijk naar huis ging, dat Autumn Nights een succes was. De theaters en producenten er alles aan doen om er voor te zorgen dat u veilig van uw theaterbezoek kunt genieten.

Meer informatie over de voorstelling van RooxLive vind je hier. Klik hier voor de site van Theater De Stoep

Lees ook:
Musicalconcert In ’t Klein, met Vajèn van den Bosch en Steven Roox