Op 12 september geven Vajèn van den Bosch en Steven Roox weer een mooi concert en dit keer  in Hilvarenbeek.

Om19.00u en 21.00u, Elckerlyc, Hilvarenbeek, In’t Klein,  Musicalconcert met Vajèn van den Bosch en Steven Roox

Vajèn van den Bosch en Steven Roox slaan de handen weer in elkaar om op 12 september een uniek concert te brengen. Met de bekendste musicalliedjes, leuke anekdotes, sappige verhalen en toffe achtergrondinformatie wordt het publiek getrakteerd op een heerlijke avond uit!

Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan). Meest recent was Vajèn te zien als Indigo in de musical Paramour in Hamburg en Kinky Boots.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn “Walking in the air”. Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa.

Steven Roox

Speelde dit jaar Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical en Anastasia.

Steven rondde eerst een bacheloropleiding communicatiemanagement af om daarna muziektheater te studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij in 2012 afstudeerde. Kreeg daar zangles van Ivar Costenoble en Edward Hoepelman.

Speelde dit jaar Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical.

Speelde vaste rollen in Campus 12 en Galaxy Park (Studio 100). Is oprichter van RooxLive.

Tickets en info via: www.rooxlive.com