Het Inteam live concert ‘Musical Bubbels’, op 6 oktober in het OLT Rivierenhof, heeft een aantal verrassingen in petto.

Milan van Waardenburg

Zo zakt Milan van Waardenburg, die recent nog Dimitri speelde in de Stage Entertainment productie ‘Anastasia’ (Circustheater Scheveningen), af naar Antwerpen om de Rent-cast te vervoegen. Milan stond in 2015 als Roger in InTeam’s ‘Rent’ op de planken in het Fakkeltheater. Hij studeerde destijds nog aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Na zijn studies trok hij naar Duitsland, waar hij in de musicals ‘Tanz der Vampire’ en ‘The Hunchback of the Notre Dame’ (als Quasimodo) stond. Door zijn opgemerkte rol in de Duitse versie van ‘Anastasia’ als Dimitri, werd hij door producent Albert Verlinde gevraagd dat ook te doen in de Nederlandse musical.

Het concert toont tevens een muzikale preview uit de volgende InTeam musical ‘Priscilla, Queen of the Desert’, die door de pandemie naar volgend theaterseizoen 2021-22 moest worden uitgesteld. Hoog tijd om de cast voor te stellen, die niet kan wachten om het publiek te vergasten op een spetterend optreden. Naast de Diva’s worden de namen van de acteurs die Tick, Felicia en Bernadette spelen, onthuld.

‘Musical Bubbels’ brengt 29 artiesten samen in een uniek live concert, begeleid door een 5-koppig orkest. Naast de highlights uit vier InTeam producties (‘Rent’, ‘Blood Brothers’, ‘Kiss of the Spider Woman’ en ‘Priscilla, Queen of the Desert) wordt de show ook afgewisseld met de ‘musical favorites’ van enkele van de artiesten.

Het concert wordt begeleid door een 5-koppige band olv Charles Vandenbroucke.

Muzikaal advies: Pietro Ramman en Pascale De Turck
Concept & Productie: Niels de Valk en Hans Focking

Met: Tom Buelens, Willard Bogaard, Brecht Callewaert, Sofie De Schryver, Aaron De Veene, Sarah Devos, Ellen Fierens, Isabelle Heremans, Sarah Kefi, An Lauwereins, Jeroen Logghe, Alyssa Luypaert, Lynn Mancel, Matthew Michel, Brent Pannier, Cathy Petit, Jens Sauviller, Emelien Raats, Liesbeth Roose, Florian Slangen, Rick van den Belt, Hannes Vandersteene, Pieter Van Keymeulen, Lander Van Nuffelen, Joke Van Robbroeck, Saïn Vantomme, Baptiste Vuylsteke, Jervin Weckx, Milan van Waardenburg

‘MUSICAL BUBBELS’ – InTeam Producties

6 oktober, 20u – OLT, Rivierenhof

Tickets: 29,50 euro (inclusief 2 euro reservatiekosten) te bestellen via www.oltrivierenhof.be

Meer info op www.inteam-producties.be