In de laatste aflevering van het eerste seizoen van Gewoon Door is Seven Roox bij ons te gast. We hebben het met hem over zijn leven op het podium en zijn steeds groter groeiende RooxLive! Daarnaast is musicalacteur Jeroen Robben onze stem van de dag.

Steven  Roox

Steven rondde eerst een bacheloropleiding communicatiemanagement af om daarna muziektheater te studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij in 2012 afstudeerde. Kreeg daar zangles van Ivar Costenoble en Edward Hoepelman.

Speelde dit jaar Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de Rat, Beauty and the Beast, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij, Sprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical.

Speelde vaste rollen in Campus 12 en Galaxy Park (Studio 100). Is oprichter van RooxLive.

Jeroen Robben

In het Circustheater was hij te zien als understudy Beast en als Gaston in Disney’s Beauty and the Beast. Daarna volgde een tour door Nederland met de musical Hair.

Jeroen begon aan de vooropleiding Dans Academie Tilburg en studeerde aan het Conservatorium Muziektheater Tilburg. 

In 2006 begon hij zijn carrière in Chess de Musical. In de periode daarna was hij te zien in de musical De Fantasticks (Matt), Jeans 18 en in Berlijn in Dirty Dancing (understudy Billy). Hij speelde Tom Collins in de musical Rent van het M-Lab. In het Circustheater was hij te zien als understudy Beast en als Gaston in Disney’s Beauty and the Beast. Daarna volgde een tour door Nederland met de musical Hair. In seizoen 8 was hij te zien als kandidaat van The Voice of Holland. Recent speelde hij de rol van Buddy in We Will Rock You en ging hij op voor de rol van Khashoggi.

Lees ook:
In ‘t klein met Vajèn van den Bosch en Steven Roox