Vajèn van den Bosch is nog maar 22 jaar, maar heeft een indrukwekkend cv. Op 10-jarige leeftijd werd ze al gekozen uit 2000 kinderen om Martha von Trapp in The Sound of Music te gaan spelen. Daarna was ze onder andere te zien in Joseph and the Amazing Technicolo Dreamcoat en Mary Poppins.

Niet veel later volgde de hoofdrol in Droomvlucht. Gedurende die tijd bracht ze het ook tot finale van The Voice Kids. Daarna ging het snel met de carrière van Vajèn. Ze kreeg meerdere rollen in verschillende musicals ( o.a. Shrek, Grease, De Gelaarsde Kat, On Your Feet, Cirque du Soleil Paramour en Kinky Boots ). Daarnaast was Vajèn ook regelmatig op televisie te zien ( o.a. SpangaS, Ghost Rockers en Goede Tijden, slechte tijden).

 

In ’t klein met Vajèn van den Bosch en Steven Roox

Gisteravond trad Vajèn samen met Steven Roox op in Middelharnis. Speciaal voor deze avond had ze een programma samengesteld met bekende pop- en musicalsongs. Vajèn werd op piano begeleid door Steven Roox die zelf ook regelmatig een nummer zong en zichzelf ook begeleide op de piano én mondharmonica. De zaal was niet heel groot, waardoor je het gevoel kreeg om in een huiskamer zitten en daar een concert voorgeschoteld kreeg. Er was veel interactie met het publiek waardoor er een hele ongedwongen sfeer ontstond en het ook nog een hele gezellige avond werd. Tussen de nummers door werden anekdotes verteld, waaronder een paar bloopers die uitgebreid besproken werden tot grote hilariteit van het aanwezige publiek.

Alle nummers lijken Vajèn als de bekende handschoen te passen en ook de intieme setting maakte dat je je als publiek in een warm bad waande. Aan het einde van de avond vraag je je af of er een nummer is dat Vajèn niet kan zingen. Ze zingt de moeilijkste nummers op een geweldige manier alsof het totaal geen moeite kost.

Dit concert was onderdeel van de concertreeks van Rooxlive. Op 2 aug brengt René van Kooten samen met Loïs van de Ven, Saskia Schäfer, Steven Roox en Stef de Hond een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West End-fenomenen in Theater De Schalm in Veldhoven . Vier musicalsterren samen in een intiem, 70 minuten durend concert. Soms heeft het zo zijn voordelen met een klein publiek! Wat kan je verwachten? De mooiste nummers, leuke interviewtjes, bijzondere achtergrondinformatie, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek!

Kijk voor meer informatie op www.Rooxlive.nl

Daarnaast is er In het Diekhuus in Middelharnis een liedjesavond met Tony Neef ( Sonneveld meets Elton John ) op 7 augustus en op 21 augustus zingen The JukeBoxBoys strak in het pak de heerlijkse liedjes.

Kijk voor meer informatie op https://hetdiekhuus.nl/evenementen

Er volgen nog meer concerten van Rooxlive waaronder een concert met Willemijn Verkaik in Spijkenisse. Houd daarvoor de site van Rooxlive goed in de gaten.

Lees ook:
Genieten van de Musical Summer Night in Theaters Tilburg

er zijn geen afbeeldingen gevonden