Gisteravond stonden vier bekende musicalsterren tijdens de Musical Summer Night in de Tilburgse Schouwburg. René van Kooten bracht, samen met Linda Verstraten, Jolijn Henneman en Steven Roox, een mooie mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West End-fenomenen. Het resultaat: vier musicalsterren samen in een intiem, 70 minuten durend concert weer lekker in het theater. Zoals het hoort.

 

Helaas zat de zaal niet bomvol, omdat het publiek nu eenmaal anderhalve meter afstand van elkaar moet houden. Zonde, want deze show verdiende een bomvolle zaal. 

Steven Roox presenteerde deze avond waarbij iedereen, inclusief muzikaal begeleider Stef de Hond, zijn eigen inbreng had, wat zorgde voor een gevarieerde avond. Ook zong Steven uiteraard ook een paar nummers waarbij hij zich soms zelf begeleidde op de piano. 

Musical Summer night

Nummers uit Aida, Les Miserables, Jesus Christ Superstar, Chess, Tarzan en Wicked werden gebracht waarbij het aanwezige publiek er even lekker voor ging zitten tijdens de twee voorstellingen in het theater. Voor veel mensen was dit de eerste keer dat men het theater weer bezocht en het werd een geweldige kennismaking in een tijd waar afstand houden belangrijk is.

Het toneel was verwoorden tot een huiskamer waarin in deze tijd Netflix hoogtijdagen doormaakt en iedereen lijkt op te gaan in de ene serie na de andere.

Deze shows die door onder andere Rooxlive opgezet zijn, zijn het antwoord in deze tijd waarbij grote shows even niet mogelijk zijn en er  steeds  meer kan maar op afstand. Deze avond laat zien dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om veilig naar het theater te gaan.

De volgende show zal plaatsvinden op 2 augustus in Theater De Schalm. Klik hier voor kaartjes.

Meer informatie over Roox Live vind je hier.

Lees ook:
Voor de laatste keer ging het dak eraf in de Koepelgevangenis

er zijn geen afbeeldingen gevonden