Noa Groenen en Jannes Matthee studeerden gisteravond af met hun voorstelling Make me Laugh. Deze vierdejaars studenten Muziektheater Fontys studeren iets eerder af dan de rest van de klas omdat ze nu al werk hebben in het theater. Dat Noa en Jannes talent hebben, weten we al een paar jaar. Maar wat ze gisteren lieten zien, was weergaloos. Ze speelden hun rollen vol overtuiging en zongen de complexe nummers vol vuur en passie die bij dit verhaal horen. Ze beschikken beiden over prachtige en krachtige stemmen. Samen met een geweldige live-band en medestudenten speelden zij een prachtige voorstelling. De choreografie was ook zeer verzorgd. Kortom, het is jammer dat deze voorstelling maar een keer te zien was.

Make me Laugh

Het verhaal gaat over Queenie, een dansmeisje in een club, en een clown waarbij de passie in hun relatie plaats heeft gemaakt voor wantrouwen en verveling. Om de sleur te doorbreken, organiseren ze een feest. Het wordt een feest waar het dak vanaf moet. Ook haar beste vriendin en vroeger rivale Kate (Yulia Hartog) en haar nieuwste vriend Black (Kees Nieboer) zijn van de partij. Mede onder invloed van drank en drugs stijgt de feestvreugde tot ongekende hoogte. Queenie ziet Black wel zitten en omdat ze Burrs jaloers wil maken, maakt ze openlijk avances. 

Noa was in 2017 te zien in de finale van The Voice Kids. Jannes was eerder te zien in de musicals Tina en De brief voor de koning en beiden hebben een glansrijke toekomst voor zich. We gaan vast en zeker nog meer horen van deze twee talenten.

Regie: Ad Knippels
Choreografie: Roy Jonathans en Ryk Helle
Muzikaal leider: Steven van Gool
Medespelers: Bridget Loomans, Merel Withagen, Winter Twilt, Wouter Tibboel, Kees Nieboer, Yulia Hartog
Band: Heymin Yu, Joris Schreurs, Daan Roosebrand, Noah Spierts