Het is tijd om jezelf onder te dompelen in de duistere en hilarische wereld van The Addams Family, gepresenteerd door de getalenteerde Musicalvereniging BOeMS, die dit jaar haar 50-jarig jubileum viert! Bereid je voor op een avond vol mysterie, humor en muzikale hoogstandjes terwijl BOeMS het beroemde gezin tot leven brengt op het podium.

Vanaf het moment dat het doek opengaat, word je meegevoerd naar de macabere en toch charmante wereld van Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley en de rest van de excentrieke Addams Family. Met hun eigenaardige gewoontes, bizarre passies en ongewone humor zullen ze je hart veroveren en je laten lachen tot je erbij neervalt. Maar deze voorstelling biedt meer dan alleen lachen. Met scherpe choreografieën, krachtige zang en meeslepende muziek neemt BOeMS je mee op een emotionele reis vol onverwachte wendingen. Van romantiek tot chaos en alles daartussenin, The Addams Family zal je zeker verrassen en ontroeren.

BOeMS tilt The Addams Family naar een hoger niveau met onze unieke dubbele tribune, waardoor je het spektakel vanuit twee verschillende hoeken beleeft. Elk zicht biedt een nieuwe kijk op de excentrieke wereld van de Addams, waardoor elke voorstelling een unieke ervaring wordt. Mis deze bijzondere theaterervaring niet! Dus verzamel je vrienden en familie, trek je donkerste outfit aan en sluit je aan bij BOeMS voor een onvergetelijke avond vol plezier en entertainment. Mis The Addams Family niet en kom langs op onze voorstellingen op 24, 25, 26 en 31 mei, en 1 en 2 juni 2024.

Koop nu je tickets en word deel van onze eigenzinnige en betoverende theaterfamilie. We zien je graag in de duisternis van het podium!

Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website www.boems.nl, of neem contact met ons op, via info@boems.nl