Op de valreep van 2020 slaan Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys de handen ineen om een uniek online Nieuwjaarsconcert te geven. In de prachtige kapel van Hotel Arena in Amsterdam zullen vanaf 2 januari de prachtige stemmen en pianoklanken weergalmen van de 5 vocalisten.

De kijker wordt getrakteerd op een professioneel opgenomen concert. Naast musicalklassiekers als “On My Own” en “This Is The Moment” zingen ze ook adembenemende pophits zoals “If You Don’t Know Me By Now” en “Shallow”.

Het concert van Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys is te zien vanaf 2 januari, maar de kaartjes zijn nu al te koop via www.rooxlive.com.

Support your Vocals

RooxLive produceerde in het coronajaar 2020 talloze gestreamde musicalconcerten, die allen gratis toegankelijk waren voor de kijker. Met het Nieuwjaarsconcert hoopt de producent dat alle duizenden trouwe kijkers wederom kijken en vooral komen luisteren naar dit schitterende concert. Alle opbrengsten gaan immers integraal naar de artiesten en makers.

Vajen van den Bosch

Afgelopen jaren was Vajèn van den Bosch te zien in diverse musicals zoals The Sound of Music, De gelaarsde Kat, Grease, Musicals in Concert en On Your Feet! Daarnaast speelde ze in Duitsland in de musical Paramour in Hamburg. Meest recent was Vajèn te zien in de musical Kinky Boots en Murder Ballad.

Naast hoofdrollen in musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn ‘walking in the air’. Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa. 

The JukeBoxBoys

The JukeBoxBoys bestaat uit zangers die hun sporen in diverse musicals hebben verdient. De groep bestaat uit Steven Roox (Anastasia), Jeroen Robben (Tina Turner de Musical), Rubben Kuppens (Soldaat van Oranje) en Jeffrey Italiaander (Hair).

Lees ook:
Musicalconcert In ’t Klein, met Vajèn van den Bosch en Steven Roox