We kunnen het er over eens zijn dat 2020 een heftig jaar was waarbij veel mensen werden getroffen door Corona met vreselijke gevolgen.  Iedereen haar of zijn wereld werd ineens heel klein of zelfs instortte. Daarbij werd een normaal leven ineens onmogelijk. Zorgen voor elkaar werd ineens nog belangrijker. Ook was er veel dat niet meer mocht. Echter, heel veel mensen keken wat er, ondanks de beperkingen, wel kon. Wij hebben op het gebied van musical en theater daar gelukkig verslag van mogen doen en heel veel van mee gekregen.

Deze musicalsite richt zich op musicals en theater en wij zien met lede ogen wat er gebeurt maar ook dat mensen de kracht en inzet vinden om toch haar of zijn steentje bij te dragen om er voor te zorgen dat we hopelijk snel weer de draad met enige voorzichtigheid weer op kunnen pakken. Ook ontstonden er veel kleinschalige en online initiatieven die dan net even een zetje in de rug gaven in deze tijden waardoor iedereen, die dat wilde, even aan wat anders kon denken. Geweldig mooie initiatieven.

Wij hopen dat iedereen een mooie jaarwisseling zal hebben en dat we grote stappen mogen gaan maken in 2021 zodat veel weer wel mogelijk zal zijn. Blijft gezond, zorg voor elkaar en wees voorzichtig.

Lees ook:
Nieuwjaarsconcert Vajèn van den Bosch & The JukeBoxBoys in stijl
Artiesten tweede Musical Online concert bekend