Vanwege groot succes zijn de kerstvoorstellingen van Wilminktheater en Muziekcentrum langer online te zien! Want Kerst komt altijd… ook in 2021! De zeven voorstellingen zijn te zien t/m 10 januari. Het Kerst komt altijd V-ticket is verlaagd in prijs en kost 15 euro, hiermee kunnen kaartkopers de woonkamer omtoveren tot heuse theaterzaal.

Door de coronamaatregelen gingen de geplande kerstvoorstellingen niet live door. Vanaf 19 december zijn daarom zeven voorstellingen/concerten online te bekijken: The Christmas Night 2019, Santa’s Revue vanuit De Kleine Willem, Bach door het Himmelsburg Ensemble, de documentaire over Scrooge met exclusieve scenebeelden uit de nieuwe musical, de Kerstmusical OLIVER!, dé kersthit Diner Veur Ene met Laus Steenbeeke en het intieme Kerst komt altijd concert met Phion en de Nederlandse Reisopera!

Afgelopen kerstdagen hebben kaartkopers al kunnen genieten van de zeven online voorstellingen/concerten. Ook al het personeel en patiënten van MST Twente, GGD Twente en het Roessingh hebben online kunnen kijken. Deze zorginstellingen hebben namens Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gratis V-Tickets gekregen. Zodat zij deze dagen extra konden genieten van de kerstsfeer in deze moeilijke tijden.

Met het kopen van een Kerst komt altijd V-Ticket steunen mensen de Codarts-studenten die op dit moment stagelopen en de huisartiesten van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede die in deze periode niet kunnen optreden. Nog een goede reden om de huiskamer om te toveren tot theaterzaal en zo te genieten van een avond theater (thuis) met deze mooie voorstellingen!

Het V-Ticket is een online ticket, waarbij na de bestelling mensen een bevestiging ontvangen met daarin een link naar de stream. Het is mogelijk om deze stream via de computer, laptop, tablet, smart tv of telefoon te bekijken. Verder is het mogelijk om de voorstelling te casten met een Chromecast, Google Home, Airplay of Apple TV. Zo maakt het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede het mogelijk om vanuit een ‘eigen theaterzaal’ met het complete gezin te genieten van de mooiste kerstvoorstellingen.

Niet alleen in Enschede

Door het aanbieden van de V-tickets is het voor het theater mogelijk om niet alleen in de regio Enschede voorstellingen te vertonen. Ook voor familie in de randstad of in het buitenland is een ‘bezoekje’ aan het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede mogelijk. Daarmee opent het theater als ware tal van zalen, verspreid door heel Nederland en daarbuiten.

Voor meer informatie & tickets: www.wilminktheater.nl/kerst

Lees ook: Geniet van de Kerstvoorstellingen van het Wilminktheater