Zaterdag 8 augustus 2020 om 20.00 hadden wij een afspraak met Vajèn van den Bosch om over haar carrière, haar passie voor musical en andere dingen te praten.

Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan). Meest recent was Vajèn te zien als Indigo in de musical Paramour in Hamburg en Kinky Boots en binnenkort is ze weer te zien in Murder Ballad en Saturday Night Fever. Niet te vergeten is dat ze ook in een korte herneming van Kinky Boots de rol van Lauren weer op zicht zal nemen.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn “Walking in the air”. Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa.

Kom je ook en heb je een vraag stuur die dan naar info@musicalsites.nl en wie weet stellen we ook jouw vraag aan Vajèn.

Lees ook:
Musicalsites sprak met Ana Milva Gomes