Willemijn Verkaik brengt, geflankeerd door Linda Verstraten, Yoran de Bont en Steven Roox, een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West Endfenomenen in een 70 minuten durend intiem concert. Een vlotte presentatie, bijzondere achtergrondinformatie, leuke interviewtjes, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek!

Willemijn Verkaik

Willemijn Verkaik studeerde in 1999 af aan het Rotterdams Conservatorium als docerend en uitvoerend musicus. Na haar musicaldebuut in Elisabeth in 2001, speelde Willemijn diverse rollen in Nederland, Duitsland en Zwitserland in onder meer Jeans, De Drie Musketiers, We Will Rock You, Elisabeth, Aida, Mamma Mia, Women on the Verge of a Nervous Breakdown, Tarzan, Ghost en Bat out of Hell.

Ze werd wereldwijd bekend door haar vertolking van de groene heks Elphaba in de musical Wicked. Ze is de enige musicalactrice die de rol in drie talen in vier landen heeft gespeeld. In totaal was Willemijn ruim 2000 keer te zien als Elphaba in Duitsland, op Broadway, in Nederland en op West End. Daarnaast is Willemijn te horen in de populaire Disney film Frozen als de Nederlandse en Duitse stem van Elsa.

Als solist verleende Willemijn haar medewerking aan verschillende grote concerten in binnen- en buiteland, waaronder meerdere edities van Musicals in Concert en Disney in Concert. Ook trad ze op in New York, Tokio en Londen en werkte ze met gerenommeerde componisten als Jason Robert Brown (Last 5 Years, Parade), Stephen Schwartz (Wicked, The Hunchback of Notre Dame, Pocahontas), Benj Pasek en Justin Paul (LaLaLand, The Greatest Showman, Dear Evan Hansen), Andrew Lippa (The Wild Party, The Addams Family) en Scott Alan (Home, I’m a Star).

Linda Verstraten

Linda studeerde in 2015 af aan de opleiding Muziektheater van het Fontys Conservatorium te Tilburg.

Direct na haar opleiding stond ze bij Theater Magdeburg (Duitsland) in het ensemble van The Rocky Horror Show. Na vervolgens een jaar educatief theater te hebben gespeeld bij Theatergroep Zwerm, was ze in 2016 te zien in het ensemble van Ciske de Rat waar ze tevens de understudy van Suus Bruijs speelde. Hierna keerde Linda terug naar Duitsland om daar als understudy van Jane en Kala in Disneys Musical Tarzan te spelen. Afgelopen jaar was ze te zien als Jo in de musical Op Hoop van Zegen.

Naast haar werkzaamheden in het theater doet Linda nasynchronisatiewerk en kun je haar horen in diverse series & reclames.

Yoran de Bont

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts conservatorium te Rotterdam met de musical BARE en zijn solovoorstelling Geduld vangt Vis.

Tijdens zijn stage in Urinetown nam hij de rol van Bobbie Goud over en vervulde deze tot het einde van de tour. Daarna was hij te zien in Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijdThe Little Mermaid als cover Prins Erik, Spelen met KleiGrease als understudy Danny Zuko en Vince Fontaine, My Fair Lady als Freddy Eynsford-Hill en afgelopen seizoen was hij te zien als Augustin Magaldi in EVITA.

Sinds 2012 is Yoran verschillende malen werkzaam geweest als lead-solist aan boord van de ‘AIDA-cruises’ en was hij solist in Musicals Gone Mad 2017 en de RTL Dinnershow Pandora.

Yoran was één van de tien finalisten van Idols 2016, was te zien in verschillende seizoenen van Juul&Julia en was een van de hoofdkarakters in de Telekids serie Zoë en Silos.

Steven Roox

Steven rondde eerst een bacheloropleiding communicatiemanagement af om daarna muziektheater te studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij in 2012 afstudeerde. Kreeg daar zangles van Ivar Costenoble en Edward Hoepelman.

Speelde dit jaar Anthony Hope in Sweeney Todd en Jip in Was Getekend Annie M.G. Schmidt. Was de jaren daarvoor te zien in Ciske de RatBeauty and the BeastSoldaat van Oranje, Hij Gelooft in MijSprookjesboom, als Peter Pan in Peter Pan: The Never Ending Story en in Domino de Musical.

Speelde vaste rollen in Campus 12 en Galaxy Park (Studio 100). Is oprichter van RooxLive.

Voor meer informatie klik je hier

Lees ook:
Sfeervol concert Rooxlive met Tony Neef
In ’t klein met Vajèn van den Bosch