Een jaar geleden zette KINKY BOOTS Theater de Meervaart op z’n kop tijdens de landelijke première.

 

 

Bezoekers en pers waren lovend over deze Nederlandse versie van de Broadway musical. De musical kreeg maar liefst 10 Musical Award nominaties! Vanwege het coronavirus is de Nederlandse tour van Kinky Boots helaas vroegtijdig stopgezet.

Gedreven cast

Jonathan de Moor (Soldaat van Oranje) speelt een gedreven Charly die zowel in spel als vocaal meer dan excelleert.  Naidjim Severina speelt de rol van Lola/Simon waarbij hij op de juiste momenten weet te schakelen van de trotse Lola tot een breekbare Simon. Vajèn van den Bosch speelt een rol met weer een andere kleur in haar nu al indrukwekkende carrière. Misschien speelt ze ook een beetje zichzelf, vertelt ze na afloop. De komische timing en twijfel van haar karakter weet ze uitstekend neer te zetten en ook vocaal geeft haar visitekaartje af.

Angels

De Angels zijn de beauty’s in deze show. Ze stralen van begin tot eind en betoveren het publiek met hun schoonheid, zang, strakke choreografie en schitterende en stijlvolle kleding die een mooi contrast vormen met industriële omgeving van de schoenenfabriek.