Dames, Heren en iedereen die nog geen keuze heeft kunnen maken…
 

Kinky Boots biedt u een taboe doorbrekende avond met spectaculaire choreografieën uitgevoerd door de Angels, een stel prachtige travestieten…Excuzes-moi…dragqueens, overigens niet te verwarren met drekqueens, maar al deze nuanceverschillen worden u gedurende de voorstelling haarfijn duidelijk gemaakt. 
 

Kinky Boots

Kinky Boots gaat over Charly (Jonathan Demoor), die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Een faillissement lijkt onvermijdelijk tot hij tijdens een toevallige ontmoeting de sassy dragqueen Lola (Naidjim Severina)  leert kennen. Wanneer de geestige Lauren (Vajèn van den Bosch), een van de medewerksters van de fabriek, een opmerking maakt over het belang van een onderscheidend product ontstaat een bizar idee…

Het verhaal is gelaagd genoeg om tot gespreksstof te leiden en je aan het denken te zetten, maar verwacht zeker geen “zware” avond. Kinky Boots is een voorstelling vol humor en opzwepende energie…bakken, ladingen, karrenvrachten vol energie. Het plezier van de cast spat ervan af en ondanks dat zij nog maar enkele try-outs met elkaar hebben gespeeld, staat er een duidelijk hechte groep op het toneel. 

Gedreven cast

Jonathan de Moor (Soldaat van Oranje) speelt een gedreven Charly die zowel in spel als vocaal meer dan excelleert.  Naidjim Severina speelt de rol van Lola/Simon waarbij hij op de juiste momenten weet te schakelen van de trotse Lola tot een breekbare Simon. Vajèn van den Bosch speelt een rol met weer een andere kleur in haar nu al indrukwekkende carrière. Misschien speelt ze ook een beetje zichzelf, vertelt ze na afloop. De komische timing en twijfel van haar karakter weet ze uitstekend neer te zetten en ook vocaal geeft haar visitekaartje af.

Angels

De Angels zijn de beauty’s in deze show. Ze stralen van begin tot eind en betoveren het publiek met hun schoonheid, zang, strakke choreografie en schitterende en stijlvolle kleding die een mooi contrast vormen met industriële omgeving van de schoenenfabriek.
 

Totaal ervaring

Kinky Boots biedt een totaal ervaring. Goede opzwepende muziek (Cyndi Lauper), mooi decor, sterke zang, een goed verhaal etc,  etc. So put on your kinky boots, grab that attitude, surf naar https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/tickets/kinky-boots en bestel je kaarten!
 
Gun jezelf een heerlijke avond uit en onthoud: Be yourself, because everybody else is already taken! 
 
Verslag: Ilse van Vliet
Video en foto’s: Rob de Haan
 
Lees ook:

er zijn geen afbeeldingen gevonden