Vandaag is bekend gemaakt dat de reprise van de voorstelling Hanna van Hendrik wegens de Covid-19 maatregelen wordt verplaatst naar de zomer van 2022. Door de succesvolle ontvangst, en de aanhoudende vraag naar kaarten, zou Hanna van Hendrik in de zomer van 2021 opnieuw terugkeren naar Vliegveld Twenthe. De huidige routekaart van de overheid laat echter helaas zien dat het, zelfs in het mildste scenario, niet mogelijk is om de voorstelling te spelen in de opzet zoals hij in 2019 is gespeeld.

Hét Twentse theaterspektakel ging 8 juni 2019 in première en werd lyrisch ontvangen door pers, publiek en lokale ambassadeurs. Het werd een belangwekkende voorstelling en een overdonderend succes waardoor mensen uit het hele land naar Twente kwamen. Meer dan 47.500 bezoekers zagen de voorstelling en er staan tevens nog steeds meer dan 10.000 mensen op een wachtlijst om de voorstelling te bezoeken.

Johanna ter Steege (initiatiefneemster): “Covid-19 maakt dat het spelen van de voorstelling de komende zomer – vanuit financieel en menselijk oogpunt – niet realistisch is. Maar Hanna komt wel terug! We richten ons op betere tijden en gaan er vooralsnog vanuit dat mensen in 2022, oud en jong, weer met plezier een kaartje kopen, zich veilig voelen en zich onbezorgd kunnen verheugen op dat wat ze gaan zien.”

De nieuwe speelperiode van Hanna van Hendrik is wederom in de zomer van 2022, data worden binnenkort bekend gemaakt. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik, regie is in handen van Liesbeth Coltof, script is geschreven door Bouke Oldenhof en muziek wordt uitgevoerd door Her Majesty.

Meer informatie: www.hannavanhendrik.nl