Nadat de Zaterdaggroep van het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) afgelopen seizoen de Rijswijkse Schouwburg op zijn kop heeft gezet met de voorstelling Peter Pan, brengt deze groep jonge theatertalenten komend seizoen de musical Shrek. Op 8 en 9 juni 2024 wordt deze geliefde klassieker vol kleurrijke personages, grappige momenten en geweldige muziek opgevoerd in de Rijswijkse schouwburg.

De Zaterdaggroep repeteert op zaterdagochtend en wordt professioneel begeleid door een Artistiek Team, bestaande uit een regisseur, een vocaal leider en een choreograaf. Decor, kostuums en rekwisieten worden verzorgd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Er is ruimte voor nieuwe spelers in de Zaterdaggroep. Dus ben je tussen de 10 en 18 jaar, kun je goed zingen, dansen en acteren en wil je komend seizoen meespelen in Shrek? De audities voor toelating en rollen zullen plaatsvinden op 16 september 2023. Op 2 en 9 september vinden er voorbereidende workshops plaats. Opgeven kan via de website www.rijswijksjeugdtheater.nl.