In deze tijd van Corona en nu ook de avondklok is een stukje theater zeer welkom en is daar dan ook ‘Musicals in Concert – Stars from the House‘. Zittend op jouw bank kan je genieten van dit mooie concert. De line-up bestaat deze editie uit: Vajèn van Den Bosch, Julia Berendse, Channah Hewitt, Naidjim Severina en Terence van der Loo.

Doordat alle nummers vanuit de huizen van de cast zijn opgenomen, stap je in een online theater waar mensen met passie voor jou zingen. Het concert, dat bijna 50 minuten duurt, laat zien hoe veelzijdig deze artiesten zijn. Tijdens dit concert laten zij jou genieten van nummers die zij hebben uitgekozen.

Het speciale van dit concert is dat bijvoorbeeld Julia en Channah elkaar helemaal niet kennen en toch een duet zingen. Dat is het bijzondere van deze concerten die dan, juist op deze manier, toch verbinden door en met muziek.

Het concert bestaat uit solo’s en meerstemmige nummers die kort ingeleid worden, zodat je ook weet waar het nummer over gaat. ‘Stars from the House III’ is een warm bad van mooie nummers gezongen door musicalacteurs en actrices die hun sporen in het theater meer dan verdiend hebben. Ondanks dat er niet samen geoefend kon worden is het een mooi concert geworden waar je met plezier naar kijkt en vooral luistert waarbij bekende en minder bekende nummers worden gebracht.

De opbrengst van dit concert gaat naar de uitvoerende artiesten die al maanden niet hebben kunnen spelen en dit tevens voor hen ook de mogelijkheid is om op te treden voor jou.

Het online concert, waarin Nederlandse musicalsterren vanuit huis bekende musicalnummers zingen, is vanaf vrijdag  23 januari tot en met 31 januari 2021 via een stream te bewonderen. De productie was in handen van Nathan Markuszower.

Jij kunt dit concert bekijken en kaartjes kopen via deze link

Lees ook:
Musicalsites LIVE: wij spraken met Julia Berendse, Channah Hewitt en Terence van der Loo
Even eruit met Musicals in Concert – Stars from the house III