Van vrijdag 22 t/m zondag 31 januari 2021 vindt de derde editie plaats van Musicals in Concert: Stars from The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link.Wij spraken met Julia Berendse, Channah Hewitt en Terence van der Loo.

Het interview kun je hier terugkijken.

De cast van deze derde editie van Musicals in Concert: Stars from The House bestaat uit musicalacteurs Vajèn van Den Bosch, Terence van der Loo, Julia Berendse, Channah Hewitt en Naidjim Severina. Tickets voor het online musical concert zijn vanaf vandaag vanaf €10,50 te verkrijgen via: www.eventim.nl

Stars from the House

De twee eerdere edities zijn bijzonder succesvol verlopen en er zijn uitsluitend hele positieve reacties binnengekomen. Voor deze derde editie van Musicals in Concert: Stars from the House bestaat de cast uit musicalmakers met een indrukwekkende staat van dienst. Vajèn van Den Bosch speelde hoofdrollen in On Your Feet, Kinky Boots en in Duitsland in de Cirque de Soleil musical Paramour.  Terence van der Loo won de Musical Award voor Aanstormend Talent voor zijn rol in de musical Moeder Ik Wil Bij De Revue en was eerder te zien in de musicals De Marathon en The Addams Family en hoopt snel weer aan de slag te kunnen in Tina – De Tina Turner Musical. Julia Berendse speelde ook in The Addams Family en was dit seizoen te zien in Haal Het Doek Maar Op.

Channah Hewitt was afgelopen seizoen te zien in Tina – De Tina Turner Musical in Hamburg en in de Nederlandse productie van The Lion King. Net als Naidjim Severina die in The Lion King de rol van Simba vertolkte en te zien was als Lola in Kinky Boots.

Musicals in Concert: Stars from the House is een initiatief van de producent Nathan Markuszower: “Natuurlijk hoop ik dat vanaf half januari het openbare leven in Nederland weer terug naar normaal kan keren, maar ik vrees dat volle zalen in een theater ook dan nog een utopie zullen zijn. Ik mis het theater enorm en hoop op deze manier zowel de artiesten als de mensen die het online-concert bekijken een klein beetje te vermaken.” De gehele opbrengst van Musicals in Concert: Stars from the House gaat direct naar de deelnemende artiesten, als kleine financiële ondersteuning in deze onzekere tijden.

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom! Kijk voor tickets & info op www.eventim.nl

Lees ook:
De kerstdagen in met Musicals in Concert. Stars from the house