Van 18 t/m 27 december vindt de tweede editie plaatsvinden van het online evenement ‘Musicals in Concert: Stars from the House’.  Wij namen alvast een kijkje.

De line-up is om je vingers bij af te likken; April Darby, Elindo Avastia, Venna van den Bosch, David van den Tempel en musical award winnares Dominique de Bont.

Zoals de titel al deed vermoeden, zingt deze cast vanuit huis nummers zoals Rewrite De Stars, Always Remember Us This Way, For Good, De Laatste Nacht en Ergens in de Sterren om een paar titels te noemen.

Juist in deze tijd is het fijn om even weg te dromen en te genieten van musicalnummers gezongen door mensen uit het vak waarvoor het ook lekker om weer eens vocaal uit te pakken, wat dan ook gebeurt in dit concert. Het concert vindt plaats in een mooie setting die helemaal past in deze speciale tijd en waarbij ook de artiesten in de juiste sfeer proberen te komen.

 

De cast van Musicals in Concert

De cast van deze tweede editie van Musicals in Concert: Stars from the House bestaat uit een mooie mix van ervaren acteurs en opkomende musicaltalenten. April Darby was onder andere te zien in hoofdrollen in Sister Act, The Bodyguard en Aida in ConcertVenna van den Bosch speelde als kind in The Sound of Music en was te zien was in de David Bowie musical Lazarus. Dominque de Bont was afgelopen seizoen te zien in de musical Fun Home, waar zij de musical award voor Aanstormend Talent voor in ontvangst mag nemen. Elindo Avastia te zien als Lola in de musical Kinky Boots kennen we uit de musical MAMMA MIA! en The Color Purple. David van den Tempel was o.a. te zien in Evita en Soldaat van Oranje.

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie.

Musicals in Concert: Stars From The House is van vrijdag 18 december t/m 27 december te zien.

Tickets zijn te verkrijgen op de website van Eventim: Klik hier voor meer informatie!

Lees ook:
David Bowie’s ‘Lazarus’ in januari online