Van reizigersdochter tot succesvolle musicalster en zakenvrouw. Het boek ‘…EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’ bevat het bijzondere levensverhaal van Antje Monteiro. Opgegroeid als kind van reizigers knokt Antje zich omhoog in de wereld van de Showbizz, tot wat ze nu is: musicalster, zakenvrouw, moeder van Romy en nog veel meer. In haar eerste boek ‘…EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’ vertelt ze haar aangrijpende en indrukwekkende verhaal en geeft ze tips en tricks voor een positieve mindset en het vinden van geluk in je leven.

Over het boek

In 2019 organiseert Antje’s zakelijk mentor Ralph van Hessen een positiviteitsdag voor 82 secretaresses uit de top van het zakenleven. Hij vraagt Antje of ze daar haar levensverhaal wil komen vertellen. De reacties zijn overweldigend en hartverwarmend. Ralph adviseert Antje om haar bijzondere verhaal, haar levenslessen en wijsheden op te schrijven en in boekvorm uit te brengen. Dat vormt de basis voor haar boek: ‘…EN DOOR. Over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan’. Antje geeft een intieme inkijk in haar leven, de up en downs van het artiestenbestaan en deelt de mooiste fotomomenten die haar levensverhaal op kleurrijke wijze illustreren.

‘Iedereen is op zijn of haar manier wel op zoek naar geluk en naar een succesvol leven. Naar innerlijke rust, kracht en inzicht. Ik merk dat mijn bijzondere ervaringen en mijn kijk op het leven mensen inspiratie biedt, ze helpt en steun geeft. Ik draag graag mijn kennis over om mensen te motiveren en blij te maken.’

Lees ook:
Musicalsites Live in gesprek met Rudy Hellewegen
Musicalsites Live in gesprek met Cathalijne de Sonnaville