Muziek verbindt. Dat is iets waar we elke dag mee te maken hebben. Brigitte Heitzer en René van Kooten staan samen in hun voorstelling ‘Brigitte en René doen het samen’.

In hun voorstelling nemen zij u mee naar de wereld van muziek in een tijd waarbij verbinding iets is waar we in deze tijd wel meer behoefte aan hebben dan anders. In deze voorstelling staat die verbinding centraal. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers van Jesus Christ Superstar tot Evita en Les Misérables en van Neil Diamond tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans.

 

Verschillende muziekvariaties die elk bij een andere stemming horen en waarbij ook de verhalen van het publiek meegenomen worden op deze muzikale tocht. Zonder decor maar met mooie muziekale begeleiding door Ingmar Spaaij en Bernd van den Bos.

Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock, musical, etc. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.

Daarnaast zijn René en Brigitte benieuwd naar de verhalen van het publiek. Heeft u een lied met een bijzonder verhaal wat u aan deze tijd doet denken, wat u gesteund heeft, troost heeft geboden of waar u juist behoefte aan heeft?  Deel het met Brigitte en René bij het reserveren van een kaartje en zij spelen misschien wel uw liedje tijdens de voorstelling. Zo wordt elke avond anders, elke avond uniek, met elkaar samengesteld.

Meer informatie of kaarten boeken? Dat kan hier!

Lees ook:
‘Gewoon Door’ onze nieuwe podcast met René van Kooten
René van Kooten en Brigitte Heitzer gaan de theaters in met eigen voorstelling