Deze zomer opende in een Amsterdamse TV-studio het nieuwe Club Hart Live voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. Na succesvolle liveshows van onder meer VanVelzen, Najib Amhali en Edsilia Rombley, opent nu ook Club Hart Kids haar deuren. Kinderen kunnen vanaf oktober genieten van intieme optredens van hun grote helden. Zo gaan onder anderen K3, Samson & Marie en Kabouter Plop zorgen voor een uur vol plezier bij Club Hart Kids. 

Bij Club Hart Kids kunnen kinderen genieten van een korte live show van hun favoriete artiesten onder het genot van iets te eten en drinken. Na afloop van de show is er een mogelijkheid om op de foto te gaan, uiteraard op 1,5 meter afstand. Op 14 oktober geeft K3 het eerste optreden en op 15 oktober zijn Samson & Marie en Kabouter Plop te gast. 

Over Club Hart Live 

CLUB HART is dé nieuwe plek waar de beste artiesten en leukste talenten in deze nieuwe samenleving live optreden om Nederland ouderwets te entertainen. Voor deze avonden, waarbij tevens TV-crew aanwezig is voor registratie van de shows, zijn 100 VIP-plekken beschikbaar. Uiteraard is Club Hart helemaal “COVID-19 proof” en georganiseerd volgens de regels van het RIVM. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde VIP-avond met een eigen huis-DJ, shared dining van hoog niveau en zoals gezegd een topartiest.

Tickets voor het bijwonen zijn nu te koop. Meer informatie en kaartverkoop: www.clubhart.live 

Lees ook:
Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos toegevoegd aan cast K3 Dans van de Farao