Voor ‘Legally Blonde’ is Theatergroep Manteau op zoek naar enthousiast musical talenten (vanaf 16 jaar). Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen ze de audities nét even anders. Nog tot en met 30 september doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Stuur een video op waarop je een musicalsong zingt. In principe volgt er dan een uitnodiging voor een eerste live auditie bij het Creative Team. Voor mensen die daarna een hoofdrol ambiëren volgt er een tweede auditie die meer inhoudelijk op de gewenste rol toegespitst is. De auditie data in Gorinchem zijn ovb: 1e ronde: Vrijdagavond 9 okt 2020, 2e ronde: Vrijdagavond 30 okt 2020. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

De wekelijkse woensdagavond repetities in Gorinchem starten vanaf januari 2021. In principe volgen we de schoolvakanties van midden Nederland. Een extra studieweekend is ovb gepland op vrijdagavond 9 apr tot en met zondag 11 apr 2021. Extra zangrepetitie op 16 jan en 6 mrt van 9:30 – 13:00 en extra dansrepetitie op 6 febr en 5 juni van 9:30 – 13:00.

Deze voorstelling staat onder leiding van Wieneke Remmers (regie), Sharon Slachter (choreografie) en Michel de Valk (musical director). Legally Blonde gaat onder voorbehoud op vrijdag 18 juni 2021 in première in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

De kaartverkoop start in januari 2021. Meer informatie over de voorstelling en de audities via www.legallyblonddemusical.nl

Lees ook:
Brigitte Heitzer en René van Kooten samen op een muzikale reis