Naast ‘corona-crisis’ en ‘staycation’ maakt ‘bubbel’ ongetwijfeld een grote kans om tot ‘woord van het jaar 2020’ bekroond te worden. InTeam heft stoutmoedig het glas op die bubbels en brengt op 6 oktober een sprankelend concert op coronamaat in het Openlucht Theater van het Rivierenhof.

Meer dan 25 artiesten – waarvan de meesten hun opmerkelijk debuut maakten bij InTeam – brengen highlights uit 3 onvergetelijke producties: ‘Rent’, ‘Blood Brothers’ en ‘Kiss of the Spider Woman’. Aangevuld met hun eigen musical favorites én een onweerstaanbaar voorproefje uit ‘Priscilla, Queen of the Desert’ (in het najaar van 2021 op de planken) belooft dit een unieke avond te worden.

InTeam

InTeam geeft in haar producties kansen aan (jonge) musicalartiesten en wil ze op deze manier ook een podium bieden in deze uitdagende tijden. De coronacrisis heeft een verlammende impact gehad op de cultuursector. Ook de voor in september geplande voorstellingen van ‘Priscilla, Queen of the Desert’ moesten worden uitgesteld naar 2021. Om toch een uitweg te vinden in de strikte/verstikkende maatregelen die cultuur werden opgelegd, werd besloten een éénmalig openluchtconcert te organiseren. De boodschap is tweeërlei: eindelijk weer een uniek live concert brengen en zodoende jonge musicalartiesten perspectief bieden. Want elke steun is cruciaal om de productie van toekomstige musicalprojecten te garanderen en daarmee o.a. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ in Belgische première op de planken te brengen.

Het concert wordt begeleid door een 5-koppige band olv Charles Vandenbroucke. Muzikaal advies: Pietro Ramman en Pascale De Turck

Met: Tom Buelens, Willard Bogaard, Brecht Callewaert, Sofie De Schryver, Aaron De Veene, Sarah De Vos, Ellen Fierens, Isabelle Heremans, Sarah Kefi, An Lauwereins, Jeroen Logghe, Alyssa Luypaert, Matthew Michel, Brent Pannier, Cathy Petit, Emelien Raats, Liesbeth Roose, Florian Slangen, Rick van den Belt, Hannes Vandersteene, Pieter Van Keymeulen, Lander Van Nuffelen, Joke Van Robbroeck, Saïn Vertomme, Baptiste Vuylsteke, Jervin Weckx

‘MUSICAL BUBBELS’ – InTeam Producties

6 oktober, 20u – OLT, Rivierenhof

Tickets: 29,50 euro (inclusief 2 euro reservatiekosten) te bestellen via www.oltrivierenhof.be

Meer info op www.inteam-producties.be

Lees ook:
Vlammende Kiss of a Spiderwoman door InTeam