Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Spijt de musical – veel doen met weinig

De week tegen het pesten is net voorbij, maar bij de musical 'Spijt' is het een onderwerp van alledag. Vandaag liet de zevenkoppige cast tijdens hun perspresentatie een gedeelte zien, waar ze al die tijd voor hebben gerepeteerd.

Spijt presentatie 22

 

Lees meer...

Suske en Wiske komen tot leven

Suske en Wiske vieren dit jaar hun 70e verjaardag. Ter ere van dit feest komen de twee striphelden dit seizoen naar het theater met de familiemusical Suske en Wiske en de Circusbaron. In Molenaarsgraaf kregen wij vanmorgen een voorproefje.

Suske en Wiske en de circusbaron repetitie 52

Lees meer...

Perspresentatie Zo'n Toon; we gaan terug naar de keukentafel.

De setting is intiem: een piano,keyboard en drumstel. Drie stoelen, drie microfoons. Regisseur Vincent van den Elshout begint te vertellen over het ontstaan van deze voorstelling. Terug naar de keukentafel, de keukentafel van Toon, waar een boek werd geschreven (altijd zal ik van je houden) door Maurice Hermans; 'het verhaal begint bij de zoon van Toon'.

DSC00594

Lees meer...

Robin Hood – een verhaal uit duizenden

Al sinds de Middeleeuwen zijn er talloze verhalen geschreven over Robin Hood, de Engelse volksheld die geld steelt van de rijken voor de armen. Toch lijkt de musicalversie die I&L entertainment dit jaar op de planken gaat brengen een stuk uit duizenden te worden. Na het succes van de musical Arthur en de strijd om Camelot hoopt regisseur Rowdy Pelgrim ook met dit stuk de theaters en de harten van jong en oud te veroveren.

Robin Hood presentatie 29

Lees meer...

Veelbelovende perspresentatie voor Meisje met het rode haar.

Het meisje met het rode haar vertelt het verhaal van Hannie Schaft, een van de grootste verzetsheldinnen van ons land. Hannie zal worden gespeeld door Roos van Erkel, bekend van onder andere Moeder, ik wil bij de Revue en de film Het Bombardement. Jim Bakkum speelt de mannelijke hoofdrol van Hannie’s medeverzetsstrijder Hugo.

Het meisje met het rode haar presentatie 7

Lees meer...

De Tweeling preview nu al indrukwekkend

In het DeLaMar theater kreeg het publiek gisteren een indrukwekkend voorproefje van De Tweeling.

De Tweeling Uitmarkt 5

Lees meer...

De magie van waanzinnige kinderen: ontroerend gedroomd.

Eerder waren we aanwezig in het DeLaMar theater bij de voorstelling die 35 jaar liedjeshistorie van Kinderen voor Kinderen uitbeeldt. Na 129 voorstellingen wordt de voorstelling verlengd met een unieke speelperiode in de Wim Sonneveld-zaal in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Waanzinnig gedroomd 3

Lees meer...

Eerste repetitiedag Grease, de musical

Vandaag was de eerste repetitie van de musical Grease. Albert Verlinde vertelde vandaag vol trots over zijn nieuwe productie. Enige weken geleden was al de perspresentatie, maar vandaag start de volledige cast met repeteren.

Cast met taart

Lees meer...

Albert Verlinde krijgt eerste Theatermagazine

Het Land van ANWB is hét platform voor betaalde en gratis uitjes voor jong en oud met interessante kortingen voor ANWB-leden. Naast een groot aanbod van attractieparken, musea, fiets- en wandelroutes, speeltuinen en kinderboerderijen, kunnen er ook diverse theatervoorstellingen via het Land van ANWB geboekt worden. Om dit aanbod extra onder de aandacht te brengen zal er een glossy theatermagazine worden meegestuurd met Kampioen 10, welke in oktober 2015 verschijnt.

Theatermagazine 6

Lees meer...

Twee bodyguards voor Romy Monteiro

Mark van Eeuwen en Dave Mantel gaan beiden de rol van bodyguard Frank Farmer spelen in de musical The Bodyguard. Geheel in stijl kwamen zij aan met een privé-jet op Schiphol. Samen met Romy Monteiro en Carolina Dijkhuizen en de voltallige cast werden zij daarna gepresenteerd aan de pers.

Lees meer...

Wickie vaart uit naar Nederland

Na twee succesvolle films en een remake van de populaire animatieserie Wickie de Viking, pakt Studio 100 uit met Wickie, de Musical. In deze spannende, maar vooral ook grappige familiemusical gaan de Vikingvrienden uit Flaken wederom de strijd aan met aartsvijand Vreselijke Sven, die vastbesloten is de grootste Vikingschat in handen te krijgen. 

Wickie 3

Lees meer...