TOP Theaterproducties organiseert tevens workshops voor  ‘Zangtechniek; ‘Song&Dance’; ‘Tapdans’; ‘Zangrepertoire’;  ‘Spel-Rolverdieping’ en ‘Broadwayjazzdance’TOP Theaterproducties is een producent van (amateur) muziektheater. Zingen, acteren en dansen het komt allemaal samen in muziektheater. De workshops geven je de gelegenheid om les te volgen in de aparte disciplines. De workshops dienen ook ter voorbereiding voor onze producties.

TOP biedt in oktober nieuwe workshops voor theaterliefhebbers van 10 tot 80 jaar.  Een heerlijk aanbod om je te verdiepen in zingen, acteren en (tap)dansen. Ook  kun je auditietraining zang volgen. Met een Bootcamp kun je de hele zondag verschillende workshops combineren. Elke workshop bestaat uit 4 lessen. We werken in kleine groepen zodat we in deze tijd veilig en in een fijne sfeer kunnen werken. Wil je liever individueel zangles krijgen of werken aan een monoloog of act, dat kan. De workshops worden afgesloten met een Talentpodium waar je de mogelijkheid krijgt om op het podium te laten zien wat je hebt geleerd. Eigen werk of acts zijn ook welkom op het Talentpodium. Locatie Almere.

Gastdocent  Hugo Haenen

Speciale aandacht verdient de workshop acteren. TOP is blij dat onze collega Hugo Haenen zich bij het docententeam heeft aangesloten. Hij gaat de acteerworkshop op zondagochtend verzorgen. Hugo is een bekende en ervaren toneel-, film- en musicalacteur en speelde vele grote rollen. Al eerder heeft Hugo masterclasses gegeven bij TOP en hij is regisseur van onze productie ‘Flevo-Land van de Toekomst’.  Ons docenten team heeft daarmee voor deze workshops een klinkend rijtje namen van ervaren professionals uit het vak, bestaande uit: Dick Schaar, Sabine Bulder, Jorge Verkoost, Simone Escherich en Hugo Haenen.

Voor aanmelding en informatie: Administratie@topalmere.nl