MELD JE AAN VOOR DE AUDITIE OP 3 JULI 2021

  • Een traject met aandacht voor persoonlijke groei en ondersteuning?
    Passie voor Muziek & Theater?
  • Ben je een echt talent mét of zonder opleiding?
  • Een betaald praktijkgericht opleidingstraject volgen?
  • Durf je buiten je comfortzone te gaan?
  • Zelf meewerken aan Wilmink producties?
  • Een jaar lang werken met professionals?

Zijn alle vragen voor jou een volmondig ‘JA’? Ben je 19 jaar of ouder en een echte doorzetter? Lees dan snel verder.

Veelzijdigheid is het sleutelwoord om succesvol te zijn in de kunstensector. Zelfontwikkeling, flexibiliteit en authenticiteit zijn voorwaarden voor een succesvolle beroepspraktijk.
Ben je bijvoorbeeld een ervaren zanger(es) en wil je graag acteren, ben je een stagiair(e) van een professionele opleiding of ben je muzikant met schrijverskwaliteiten?

Durf jij alle disciplines te combineren en dus extra stappen te zetten om je zo te onderscheiden van de rest?

WILMINKS KWEEK biedt 8 stagiaires een jaar lang een betaalde stage door ‘Leren door te spelen’. In een veelzijdig praktijkgericht traject ontwikkel je jezelf als (musical)performer, (pop)muzikant en/of theatermaker. Naast het spelen in verschillende producties bieden we je aanvullende workshops en lessen.

WILMINKS KWEEK staat voor professionele begeleiding naar jouw toekomst in de creatieve sector. (beschikbaarheid in overleg)

In 2020 gingen 8 studenten van Codarts Rotterdam je voor en schitterden in 3 verschillende Wilmink producties Scrooge, Santa’s revue en The Christmas Night. Ze beleefden een unieke reis waarin zij de regie hadden over hun eigen ontwikkeling, konden groeien als mens en performer en hun professionele netwerk hebben uitgebreid.

Denk jij dat WILMINKS KWEEK echt iets voor jou is? Stuur dan je CV mét foto en een kort introductiefilmpje naar i.kelder@wilminktheater.nl. Mocht je worden uitgenodigd voor de auditie op zaterdag 3 juli vragen we je iets voor te bereiden waarin jij je kracht, talent en plezier kunt laten zien.

Foto: still Santa’s Revue