Na de succesvolle voorstellingen ‘Stil Verzet’ en ‘Urinetown’ in 2022 is musicalvereniging Westend uit Hoorn terug met ‘3 Musketiers’.

Eén ding is zeker: de Westenders staan na een zomerstop van zes weken te popelen om weer met ‘3 Musketiers’ aan de slag te gaan, op 25 en 26 november te zien in Schouwburg Het Park. 

De musical  3 Musketiers

3 Musketiers vertelt het verhaal van D’Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden. In Parijs ontmoet hij de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een sluw plan, samen met Milady de Winter en Rochefort, om zo meer macht te krijgen en koning Lodewijk XIII aan de kant te kunnen schuiven. Hier komen de musketiers achter dankzij Constance, een meisje aan het hof van de koningin. Zij wordt de grote liefde van D’Artagnan, voor wie hij alles op wil geven. Zal hij met haar kunnen trouwen?

Musicalvereniging Westend brengt al ruim 40 jaar de mooiste musicals naar Hoorn. Maak u klaar voor een heerlijk verhaal vol liefde, spanning en passie!

Kaartverkoop

‘3 Musketiers’, 25 en 26 november 2023 in Schouwburg Het Park.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetpark.nl.