Charly Luske is alternate voor de rol van Edward Lewis. Hij deelt de rol van de rijke zakenman met Jan Kooijman. Hij zal de rol drie keer per week gaan spelen. 

Pretty Woman de musical

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…

De muziek van Pretty Woman de musical is van Grammy Award-winnaar Bryan Adams (Summer of ’69, Heaven, Run to You) en zijn songwriter-partner Jim Vallance. Het script is geschreven door de regisseur en de scenarioschrijver van de originele film, Garry Marshall en J. F. Lawton. Lisa Loeb is verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling van het script en de nummers van de musical Pretty Woman. De regie is in handen van Carline Brouwer, die eerder ook de musical in Italië en Spanje regisseerde.

De première vindt plaats op 8 oktober 2023.

Charley Luske

Voor het eerst in dertien jaar schittert Charly Luske weer in een musical. In de musical The full monty was hij dertien jaar geleden te zien als werkloze arbeider. 
 
Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, en speelde af en aan ook in verschillende TV series. Echt bekend werd hij door het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick & Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man’s World’ van James Brown, dat ongeveer 50 miljoen keer werd bekeken op social media. In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte. Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers. Hij is werkzaam in Nederland en vliegt de hele wereld over voor uiteenlopende optredens met grote of kleine formatie.
 
Foto: William Rutten