De spektakelproductie ONE de Musical gaat hoe dan ook in première in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. Ook met de mogelijk strengere coronamaatregelen die voor de komende periode gaan gelden, gaan we de sterrencast op de planken zien schitteren in de toekomst.

De afgelopen maanden is het theater volledig verbouwd en volgehangen met grote state-of-the-art LED-panelen. ONE de Musical is daarmee de eerste productie ter wereld die in zo’n geavanceerd theater zal staan. Goed nieuws voor iedereen die de voorstelling de komende weken wil gaan bezoeken. Producer en schrijver Roel Pieters: “ONE de Musical is een unieke productie. Een voorstelling die iedere bezoeker omver zal blazen en verrassen. Daarom vinden wij het des te belangrijker dat wij juist in deze tijd zorgen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek. Ook met eventuele extra maatregelen.”

Het verhaal

ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon (Soy Kroon), een stoere arbeider aan de piramide en prinses Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. ONE is het verhaal over een verboden liefde die zich door niets of niemand laat stoppen. Naast Soy Kroon en Nienke Latten zijn andere hoofdrollen weggelegd voor Edwin Jonker, Peter Lusse en Jasper Kerkhof. 

ONE de Musical is vanaf 28 november exclusief te zien in het LED-Box Theater Aalsmeer, Van Cleefkade 15. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.onedemusical.nl