Na het door het publiek goed ontvangen concert Showstoppers in Concert in 2021 brengt NDM Theaterproducties op 20 oktober 2023 wederom een fantastisch musicalconcert, ditmaal in het thema Halloween. Aan dit concert zullen Linda Verstraten, Shay Lachman, Richard Spijkers en Tony Neef hun medewerking verlenen. Zij worden begeleid door een live-orkest en backing vocals.

Iedereen die van zowel theater als musical houdt, kan op 20 oktober zijn hart ophalen. Nummers uit musicals als Tanz der Vampire, Phantom of the Opera en Elisabeth zullen deze avond niet ontbreken, maar ook Thriller van Michael Jackson maakt deel uit van de voorstelling.

Over de artiesten

Linda Verstraten was afgelopen seizoen te zien in Checkpoint Charlie en was eerder ook te zien in Titanic en Kinky Boots. Shay Lachman mocht onlangs nog met regelmaat de titelrol vertolken in de musical Disney’s Aladdin, maar u kunt hem ook kennen van het televisieprogramma Op Zoek naar Danny en Sandy. Richard Spijkers verkeert al jaren aan de top van de musicalwereld en was te zien in musicals als Les Misèrables, Beauty and the Beast en Hugo de Groot. Tony Neef verkreeg aanzien in de theaterwereld door zijn werk in Miss Saigon. Samen met het live-orkest van twaalf man en twaalf backing vocals onder leiding van Frank Geisink belooft het een mooie, duistere en muzikale avond te worden.

Voor tickets en informatie: www.themusicalofthenight.nl en www.cpunt.nl