TapasTheater biedt ook rondom de feestdagen een verantwoorde, gezellige avond theater aan. Door de opgelegde sluiting van horeca presenteert het Amsterdamse TapasTheater momenteel elke avond drie korte voorstellingen van 20 minuten achterelkaar in 1,5 uur.

Programma Tapas Theater

De line up voor de komende periode bevat een aantal musicalacteurs die je in kerststemming brengen ondanks het bizarre jaar dat we gehad hebben. TapasTheater is 52 weken per jaar elke woensdag t/m zondag geopend. Van 16 t/m 30 december zelfs elke dag (op de kerstdagen na). In het weekend zijn er matineevoorstellingen en op zondag parkeer je gratis voor de deur.

De muziektheater line-up rondom de feestdagen is:

Marcel Visscher – Cirque du Soló

Marcel (o.a. Beauty and the Beast, De Gelaarsde Kat) presenteert een muzikaal en bloedstollend circus spektakel van 20 minuten waarin ’n stoet aan kleurrijke circuspersonages voorbij trekt. Exclusief te zien in TapasTheater t/m 20 december.

Sjors Arts & Ridder van Kooten – En hij zag dat het niet goed was

Sjors (o.a. Schuld, Peter Pan) en Ridder (o.a. Tina de Musical, Pijnstillers) heten je graag welkom in hun hemel op aarde. En hij zag dat het niet goed was is een goddelijke doch vileine show vol geestige teksten over geloof, hoop, de wereld en bovenal vriendschap.  Exclusief te zien in TapasTheater t/m 16 december.

Nina van Overbruggen – Afscheid & tijgerprint

Nina (o.a. Een Wintersprookje, Het grote geluk) heeft een bijbaantje in een verzorginghuis waar de unieke Amsterdamse bewoners haar (muzikale) inspiratie gaven. Exclusief te zien in TapasTheater van 13 t/m 20 december.

May Evans – Fenix

Marije van Sonsbeek oftewel May Evans (o.a. Evita, Mamma Mia) zingt brieven die ze nooit verstuurde, in de hoop dat haar publiek er net zoveel troost en hoop in vindt als zij deed bij het creëren ervan.  Exclusief te zien in TapasTheater van 17 t/m 23 december.

The Marvin Road Songs About our Lives

Marle (Soldaat van Oranje, Tanz der Vampire) en Vini (Jesus Christ Super Star, Ghost) blenden hun verschillende stijlen en stemmen naadloos samen in unieke, Engelstalige pop/rock songs waar je naar luisteren móet. Exclusief te zien in TapasTheater van 6 t/m 20 januari.

Kijk voor het volledige programma op onze website: www.tapastheater.nl