Na 2,5 jaar afwezigheid is musicalvereniging Sempre Sereno terug! Op 3 en 4 september 2021 staan we op de planken van Theater Junushoff te Wageningen met de musical ‘Schemer’. Een prachtig eigen geschreven muzikale voorstelling met spel, zang en dans. Hiermee openen we gelijk ons 65ste jubileumjaar…:-) Een bijzondere en indrukwekkende voorstelling die je niet mag missen. Kaarten zijn uitsluitend via de website te bestellen!

Schemer

Voor George is musicalvereniging ‘Forte’ al 40 jaar zijn tweede familie. Nu zijn geheugen hem steeds frequenter in de steek laat, beginnen verleden en heden door elkaar te lopen. Zijn kinderen en musicalfamilie maken zich dan ook steeds meer zorgen om de muzikale stemmen in George zijn bovenkamer.

Laat u meeslepen in deze nieuw geschreven muzikale voorstelling met een lach en een traan. Met de grootste musicalhits uit de 65-jarige geschiedenis van Sempre Sereno en prachtige nieuwe arrangementen. En uiteraard helemaal coronaproof!

Coronaproof naar het theater

We spelen ‘Schemer’ in de grote zaal van Theater Junushoff. In deze zaal houden we voor deze voorstelling  de 1,5 meter in stand zodat u met een gerust hart kan genieten van onze show. Het gevolg hiervan is dat we maar 22% van de stoelen (circa 150 van de 700) stoelen in de verkoop hebben. Op is dus ook echt op!

Speeldata, locatie en kaartprijzen

  • Vrijdag 3 september – aanvang 20.30 uur (Première)
  • Zaterdag 4 september – aanvang 15.00 uur
  • Zaterdag 4 september – aanvang 19.00 uur
  • Zaterdag 4 september – aanvang 21.00 uur

De kaartprijs bedraagt € 12,50. Kinderen, scholieren en studenten kunnen voor het gereduceerde tarief van € 10,00 komen genieten. Boek snel en simpel kaartjes via onze website en betaal lekker makkelijk met iDeal.

Theater Junushoff, Plantsoen 3, 6701 AS in Wageningen

Website: www.sempresereno.nl

Kaartverkoop via: tickets.sempresereno.nl