Op zondag 22 augustus 2021 vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: April Darby, Tessa Sunniva, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. De kaartverkoop loopt via  via www.zuiderparktheater.nl

Wij hebben 5 maal 2 kaarten die we weg mogen geven. Hoe kan je kans maken op twee kaarten?

Tag degene die je wilt meenemen, like en reageer op het Facebook bericht of op het Instagrambericht.  Reageer uiterlijk zondag 15 augustus voor 23.59. Je krijgt maandag van ons bericht of je de winnaar bent. Let op: de kaarten die je kunt winnen zijn uitsluitend voor de voorstelling van 15.30.  

Cast Musical Summer Concert

April Darby was onder andere te zien in hoofdrollen in Sister Act, The Bodyguard en Aida in Concert. Tessa Sunniva speelde in Nederland de titelrollen in de musical Anastasia en The Little Mermaid en was in Duitsland te zien als Jane in de Disney musical Tarzan. Esmée Dekker, speelde de hoofdrol Eliza Doolittle in de meest recente revival van My Fair Lady en was te zien in de David Bowie musical Lazarus en als de minnares in Evita. Milan van Waardenburg was afgelopen seizoen te zien als Dmitri in de musical Anastasia, een rol die hij al eerder in Duitsland vertolkte. Verder was Milan te zien in Tanz der Vampieren en Der Glöckner von Notre Dame. David van den Tempel was te zien in musicals als Soldaat van Oranje, The Full Monty, De Grote Drie en Vietnam. Billy Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen. André van Damme is al meer dan 25 jaar veelgevraagd drummer bij inmiddels meer dan 70 musicals en theaterproducties van o.a. De Graaf en Cornelissen en Stage Entertainment.

Genieten van musicalhits

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.