De vierdejaars van Fontys Muziektheater zongen gisteravond hun koorconcert met nummers uit diverse musicals onder leiding van Robert-Jan Kamer en pianist Carl van Kuyck.

Door Covid was dat tot voor kort niet mogelijk, maar nu was het toch eindelijk zover. Het was duidelijk dat de studenten er naar uit hadden gekeken om dit concert samen te zingen met ondersteuning van de 2de en 3de  jaars en master studenten. De concertzaal van de Fontys Hogeschool was nog niet helemaal gerenoveerd maar dat was slechts een detail op de avond.

Aangezien het een koorconcert was er in elk nummer wel een koordeel maar ook solo waren er momenten waarbij de studenten toonden over zeer veel talent te beschikken aangevuld met kennis opgedaan tijdens deze opleiding waarbij je als toeschouwer ademloos kon genieten van zoveel mooi vocale hoogstandjes.

Er werden nummers gezongen uit Prince of Egypt, The Hunchback of Notre Dame, Little Mermaid, Lord of the Rings, Jesus Christ Superstar, Wicked, The Bridges of Madison County, Tanz der Vampire, Finding Neverland, Frozen, Broken Wings, Anastasia, Les Miserables en Parade.

Opvallend is het enthousiasme, plezier  en inzet waarmee alle studenten er voor zorgden dat deze avond uitermate geslaagd was en het publiek duidelijk terecht de waardering liet merken door een luidkeels applaus.

4e jaars

Apollonia van den Brand, Friederieke Bauer, Jana Band, Jip Verdellen, Lisanne Veeneman, Lukas Dijkman, Niek Loohuis, Pamela Kroes, Philip Krom, Sam Weytjens, Sjoerd Knol en Yulia Hartog

2e & 3e jaars & master

Arnout Bultje, Demi Hubers, Elise van Wanrooij, Emilio Moreno Arias, Kevin Manuputty, Kim Cornelissen, Mats van Klinken, Nigel Vugts, Silvana Rocha, Ward van Klinken, Wera Misset, Iris Spies, Floortje van den Akker, Jannes Matthee, Larissa Boersma, Anna Felke en Clarissa Bruhn